Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Χιονδρομικά κέντρα και σκι..

Τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα 
Τα χιονοδρομικά κέντρα στην Ελλάδα έχουν αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια. Οι πίστες αλλά και οι παροχές έχουν βελτιωθεί αρκετά προσφέροντας στους χιονοδρόμους υψηλές υπηρεσίες.
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 11€ για ενοικίαση εξοπλισμού Σετ Σκι ή snowboard
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 11€ για ενοικίαση εξοπλισμού Σετ Σκι ή snowboard.Απολαύστε τα δημοφιλή χειμερινά σπορ με τον εξοπλισμό της προσφοράς μας σε καταπληκτική τιμή!
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 26€ για ένα μάθημα Σκι ή Snowboard
Χιονοδρομικό Καλαβρύτων: 26€ για ένα μάθημα Σκι ή Snowboard. Η μύηση στα μυστικά της χιονοδρομίας δεν ήταν ποτέ τόσο διασκεδαστική και τόσο ασφαλής! Κάντε τα πρώτα σας βήματα ή τελειοποιήστε την τεχνική σας με την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτών!
Αράχωβα - Σκι: 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι στο Avalance Shop
Αράχωβα - Σκι: 50% στην ενοικίαση εξοπλισμού σκι στο Avalance Shop. Απολαύστε το δημοφιλές χειμερινό σπορ με την έκπτωση που σας προσφέρουμε! Νοικιάστε όλα τα απαραίτητα και εφορμήστε !!!
Αράχωβα - Σκι: 20% έκπτωση σε αγορές ειδών ένδυσης στο Avalance Shop
Αράχωβα - Σκι: 20% έκπτωση σε αγορές ειδών ένδυσης στο Avalance Shop. Αγοράστε όμορφα , πρακτικά ρούχα για σκι και αθλητικές δραστηριότητες με έκπτωση! Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους!
Αράχωβα - Μαθήματα Σκι: 28€ ατομικά μαθήματα σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού
Αράχωβα - Μαθήματα Σκι: 28€ για ατομικά μαθήματα σκι στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Επιδοθείτε σε ένα υπέροχο χειμερινό σπορ με την βοήθεια και την καθοδήγηση έμπειρου δασκάλου χιονοδρομίας με προνομιακή τιμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια: