Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Προς πώληση χρυσά τουριστικά... φιλέτα!

Προς πώληση χρυσά τουριστικά... φιλέτα! 
Δυο από τα πιο γνωστά, πολυτελή και ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής αναζητούν αγοραστή. Η ξενοδοχειακή αγορά τα θεωρεί «φιλέτα» και οι επίδοξοι επενδυτές σίγουρα δεν θα ασχοληθούν με την προώθηση του ονόματος τους, που είναι λαμπερά εδώ και δεκαετίες. Δείτε ποιες είναι αυτές οι ξενοδοχειακές μονάδες.
Μεξικό - Puerto Vallarta: 1600€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Puerto Vallarta: 1600€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Ζήστε μοναδικές στιγμές σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, σε ένα πανέμορφο θέρετρο και διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Αφεθείτε στη μαγεία ενός ξεχωριστού, υπέροχου, μοναδικού προορισμού και αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή!
Μεξικό - Cancun: 1485€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Cancun: 1485€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Η αύρα των Μάγια σας τυλίγει σε τιρκουάζ νερά και λευκές παραλίες, με αρώματα μεξικάνικης κουζίνας και γεύση μαργαρίτας ... ένα ταξίδι - όνειρο σας περιμένει!
Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια
Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια. Γαμήλιο ταξίδι σε έναν επίγειο παράδεισο, σμαραγδένια νερά, χρυσές αμμουδιές και οργιώδη βλάστηση σε ένα νησί που θα σας μαγέψει!
Μαλδίβες: 1595€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και αεροπορικά εισιτήρια
Μαλδίβες: 1595€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 5* sup.Ένας παράδεισος από τυρκουάζ νερό και χρυσές αμμουδιές σας περιμένει, μοναδικές προσφορές για ένα ταξίδι εμπειρία!
Πουκέτ: 890€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια
Πουκέτ: 890€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 5*.Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ονειρεμένο ταξίδι, καταπράσινα νερά και λευκές παραλίες σας περιμένουν στον απόλυτο εξωτικό προορισμό!
Πουκέτ: 850€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια
Πουκέτ: 850€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 4*. Τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα σε μαγικούς προορισμούς με καταπράσινα νερά και λευκές παραλίες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: