Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Παραδοσιακά...νόστιμα και οικονομικα!

Κοτόπουλο με τραχανά... από την Αράχωβα 
Μια παραδοσιακή συνταγή από την Αράχωβα, ιδανική για τις κρύες μέρες του χειμώνα!
Αράχωβα: 25€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 25€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, απολαύστε ένα πλήρες μενού σε τιμή καταπληκτική! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων.Χωρίς προπληρωμή ή προαγορά , εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!
Αράχωβα: 29€ στο εστιατόριο ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 29€ στο εστιατόριο ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε ένα υπέροχο πλήρες μενού με τιμή πραγματικά προνομιακή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν επισκεφθείτε το εστιατόριο!
Αράχωβα: 15% στις αγορές σας στον φούρνο του ΚΕΦΑΛΑ
Αράχωβα: 15% στις αγορές σας στον φούρνο του ΚΕΦΑΛΑ. Παραδοσιακά προιόντα, τοπικές λιχουδιές στον κεντρικότερο φούρνο της Αράχωβας με έκπτωση. Κάντε τα ψώνια σας και δώστε το κουπόνι σας στο ταμείο !
Αράχωβα: 20% έκπτωση στο ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ
Αράχωβα: 20% έκπτωση στο ζαχαροπλαστείο ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ. Δοκιμάστε παραδοσιακά γλυκά της Αράχωβας με έκπτωση! Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και δώστε την στο ταμείο πριν πληρώσετε!
Αράχωβα: 15% έκπτωση στο λογαριασμό σας στο Paramount Cafe Fun Restaurant
Αράχωβα: 15% έκπτωση στο λογαριασμό σας στο Paramount Cafe Fun Restaurant.Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους, απολαύστε το ποτό ή τον καφέ σας και κερδίστε την έκπτωση που σας παρέχουμε! Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας!
Αράχωβα: 25€ στην ταβέρνα ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 25€ στην ταβέρνα ΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Για όλους μας τους φίλους μια προσφορά για να απολαύσετε παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις σε προνομιακή τιμή! Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν επισκεφθείτε το εστιατόριο!