Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Νέα Υόρκη... η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ

Νέα Υόρκη... η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ 
Μια από τις συναρπαστικότερες πόλεις του κόσμου. Όνειρο ζωής για πολλούς ανθρώπους ένα ταξίδι στη μαγευτική Νέα Υόρκη. Ό,τι και να αναζητάτε θα το βρείτε χωρίς καμία αμφιβολία. Αυτή η πόλη τα έχει όλα.
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου
Αθήνα - Γουδί: 25€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στο Οινομαγειρείο του Αμόργιανου. Απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε ένα όμορφο περιβάλλον και σε προνομιακές τιμές! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο στο εστιατόριο!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα.Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα. Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Καπέσοβο: 156€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Ένας πανέμορφος προορισμός, διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια με welcome drink και late check out, η καλύτερη προσφορά με τις καλύτερες παροχές!
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: Μοναδικές προσφορές σε σουβλάκια και μερίδες στο εστιατόριο Grand Palais. Στα 6 σουβλάκια παίρνεται και 2 δώρο, στις 2 μερίδες δώρο μια χωριάτικη σαλάτα ! Εκτυπώστε το κουπόνι σας , δώστε το στο ταμείο με την παραγγελία σας και απολαύστε τις προσφορές μας!
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο
Καιμακτσαλάν: 92€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα στον μαγευτικό Παλιό Αγ. Αθανάσιο. Ο δημοφιλέστερος προορισμός του χειμώνα σας περιμένει να τον εξερευνήσετε με μια μοναδική προσφορά... αφεθείτε στη λευκή μαγεία !

Δεν υπάρχουν σχόλια: