Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Check-in στην υγιεινή διατροφή

Check-in στην υγιεινή διατροφή 
Το junk food πολλοί εμίσησαν, αλλά το ταξίδι ουδείς! Αυτό φαίνεται οτι κατάλαβαν επιτέλους πολλά μεγάλα ξενοδοχεία φροντίζοντας να προσφέρουν περισσότερες και υγιεινότερες διατροφικές επιλογές στους πελάτες τους, ανταποκρινόμενοι στην αυξανόμενη ζήτηση από τους ταξιδιώτες για κάτι παραπάνω από πρόχειρο φαγητό.
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νέο Παντελεήμονας - Πιερία: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας , σε μια μοναδική περιοχή, η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένει με τιμή καταπληκτική!
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι .O πιο παραδοσιακός οικισμός της Ελλάδας σας προσφέρει μοναδικές εμπειρίες , ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φύσης και όχι μόνο!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 46€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 46€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας υπέροχος ξενώνας , σε μια μοναδική περιοχή, η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένει με τιμή καταπληκτική!
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 60€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 60€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ανακαλύψτε έναν ξεχωριστό προορισμό με την καλύτερη προσφορά!Χαλαρώστε σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο , σε άνετα και όμορφα δωμάτια και αφήστε τα όλα πίσω σας!
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλάβρυτα:130€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το χιονοδρομικό κέντρο, το φαράγγι του Βουραϊκού με τον Οδοντωτό σιδηρόδρομο, το σπήλαιο των λιμνών, οι ιστορικές μονές και τα όμορφα ορεινά χωριά των Καλαβρύτων είναι μερικά μόνο από αυτά που μπορείτε να δείτε! Εξερευνήστε τα με την μοναδική προσφορά μας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο )
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Αφεθείτε στη μαγεία ενός ξεχωριστού, υπέροχου, μοναδικού προορισμού και αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή!
Πουκέτ: 890€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια
Πουκέτ: 890€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 5*.Χαρίστε στον εαυτό σας ένα ονειρεμένο ταξίδι, καταπράσινα νερά και λευκές παραλίες σας περιμένουν στον απόλυτο εξωτικό προορισμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια: