Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ξενοδοχεία με υπογραφή... fashion designers

Ξενοδοχεία με υπογραφή... fashion designers 
Είναι διάσημοι σχεδιαστές μόδας και αναμφισβήτητα έχουν στιλ. Θαυμάζουμε το ύφος τους όχι μόνο στις πασαρέλες, αλλά και σε ξενοδοχεία, καθώς ευθύνονται για το εσωτερικό design τους.
Ξενοδοχεία κάστρα
Κάθε φορά που επιλέγουμε ένα ξενοδοχείο ευελπιστούμε για μια… βασιλική διαμονή. Τι καλύτερο λοιπόν από το να περάσουμε λίγες μέρες ξεκούρασης μέσα σε ένα κάστρο όπου εκατοντάδες χρόνια πριν κυκλοφορούσαν πρίγκιπες και πριγκίπισσες, βασιλιάδες κα βασίλισσες. Το www.touristorama.com παρουσιάζει μερικά μεσαιωνικά κάστρα σε πόλεις της Ευρώπης που μεταμορφώθηκαν σε πολυτελή και σύγχρονα ξενοδοχεία.
Προορισμοί πολυτέλειας
Ποιοι είναι οι καλύτεροι προορισμοί για να απολαύσει κανείς εμπειρίες και υπηρεσίες απόλυτης πολυτέλειας; Το www.touristorama.com σας παρουσιάζει το Top 10 των πιο δημοφιλών προορισμών παγκοσμίως που φημίζονται για τα απίστευτα ξενοδοχεία και τις πιο μοναδικές υπηρεσίες.
Ξενοδοχεία με Design - Μέρος 2ο
Τα ξενοδοχεία με ιδιαίτερο design δεν είναι μόνο στις μεγάλες πόλεις αλλά και σε μικρότερες που όμως συγκεντρώνουν πολλούς επισκέπτες. Από την συγκεκριμένη κατηγορία καταλυμάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα νησιά.
Ξενοδοχεία με Design - Μέρος 1ο
Πολυτελείας, με εξαιρετική θέα, στο κέντρο της πόλης ή σε κάποιο απομακρυσμένο σημείο δίπλα στη θάλασσα ή στο βουνό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: