Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ξένοι μιλούν ελληνικά μέσω... iPhone

Ξένοι μιλούν ελληνικά μέσω... iPhone 
Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος τουρίστας σας εχει σταματήσει στο δρόμο και σας ζητά πληροφορίες. Αν όμως γνώριζε την ελληνική γλώσσα, δεν θα ήταν τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον; Και όμως, την ξέρει…
Ντουμπαί : 360€ το άτομο για ένα 4ήμερο πακέτο σε ξενοδοχείο 4*
Ντουμπαί : 360€ το άτομο για ένα 4ήμερο πακέτο σε ξενοδοχείο 4*. Η πύλη της Ανατολής στα πόδια σας με μια καταπληκτική προσφορά! Παλάτια, τεχνητά νησάκια , εμπορικά κέντρα , το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, έρημο, παραλίες, παραδοσιακά σουκς... στο Ντουμπάι υπάρχουν τα πάντα!
Καρναβάλι στη Βενετία:420€ το άτομο για μια 6ήμερη οδική εκδρομή
Καρναβάλι στη Βενετία:420€ το άτομο για μια 6ήμερη οδική εκδρομή. Ζήστε τη μαγεία του Καρναβαλιού σε όλο της το μεγαλείο! Φαντασμαγορικές στολές, μάσκες γνωστές σε όλο τον κόσμο για τη μοναδικότητα τους, ρομαντικά κανάλια και βόλτες με γόνδολα σε μια μοναδική προσφορά!
Μεξικό - Puerto Vallarta: 1600€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Puerto Vallarta: 1600€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Ζήστε μοναδικές στιγμές σε μια από τις ομορφότερες παραλίες του κόσμου, σε ένα πανέμορφο θέρετρο και διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο.
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Riviera Maya: 1490€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Αφεθείτε στη μαγεία ενός ξεχωριστού, υπέροχου, μοναδικού προορισμού και αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή!
Μεξικό - Cancun: 1485€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια
Μεξικό - Cancun: 1485€ το άτομο πακέτο 7 διανυκτερεύσεων All Inclusive & αεροπορικά εισιτήρια. Η αύρα των Μάγια σας τυλίγει σε τιρκουάζ νερά και λευκές παραλίες, με αρώματα μεξικάνικης κουζίνας και γεύση μαργαρίτας ... ένα ταξίδι - όνειρο σας περιμένει!
Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια
Μαλαισία - Λανγκάουι: 1160€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* & αεροπορικά εισιτήρια. Γαμήλιο ταξίδι σε έναν επίγειο παράδεισο, σμαραγδένια νερά, χρυσές αμμουδιές και οργιώδη βλάστηση σε ένα νησί που θα σας μαγέψει!
Μαλδίβες: 1595€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και αεροπορικά εισιτήρια
Μαλδίβες: 1595€ το άτομο για 5 διανυκτερεύσεις και αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 5* sup.Ένας παράδεισος από τυρκουάζ νερό και χρυσές αμμουδιές σας περιμένει, μοναδικές προσφορές για ένα ταξίδι εμπειρία!