Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Αποδράσεις την Καθαρή Δευτέρα και την 25η Μαρτίου

Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό 
Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε τιμή που δεν ξανάγινε, μια μοναδική προσφορά για τον απόλυτο προορισμό του χειμώνα! Εκμεταλλευτείτε την και περάστε υπέροχα την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική εμπειρία στα ομορφότερα φυσικά λουτρά , αποκτήστε την καταπληκτική προσφορά μας και απολαύστε τα στις αργίες της Κ. Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου!
Βελβεντός - Κοζάνης: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Βελβεντός - Κοζάνης: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα .Ένας γοητευτικός προορισμός, με ιστορία, αξιοθέατα και φυσική ομορφιά, μια καταπληκτική προσφορά για να τον επισκεφθείτε την καλύτερη περίοδο στις αργίες!
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 84€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λίμνη Βεγορίτιδα – Άγιος Παντελεήμονας: 84€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε μία περιοχή απερίγραπτης ομορφιάς, δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν και μόλις 25 χλμ από τον χιονοδρομικό κέντρο και τον Παλιό Άγιο Αθανάσιο! Ο καλύτερος τρόπος να περάσετε την Κ. Δευτέρα και την 25η Μαρτίου!
Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο 3ήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα! Ισχύει μόνο για την 25η Μαρτίου!
Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Αφεθείτε στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο για την Κ. Δευτέρα και την 25η Μαρτίου!
Ζαγοροχώρια - Βίτσα: 110€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Ζαγοροχώρια - Βίτσα: 110€ για 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Μοναδικό φυσικό τοπίο, ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, δεκάδες επιλογές για διασκέδαση και εξερεύνηση, χαλάρωση και ξεκούραση, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή! Ιδανική εκδρομή για την Κ. Δευτέρα και την 25η Μαρτίου!
Καϊμακτσαλάν - Παναγίτσα: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καϊμακτσαλάν, Παναγίτσα: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης στους πρόποδες του Βόρρα . Αποκτήστε την προσφορά μας και χαθείτε στην μαγεία του δημοφιλέστερου χειμερινού προορισμού ! Η ομορφότερη εκδρομή για την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!
Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 93€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Παλιός Άγιος Αθανάσιος – Καϊμακτσαλάν: 93€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό . Στον δημοφιλέστερο προορισμό του χειμώνα, μια προσφορά σε μοναδική τιμή! Σε έναν πανέμορφο πέτρινο ξενώνα με όλες τις ανέσεις και δωμάτιο με τζάκι! Ο καλύτερος τρόπος να γιορτάσετε την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!