Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη

Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη. Απολαύστε την υπέροχη θέα κάτω από το Παλαμήδι, περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και πιείτε τον καφέ σας απέναντι ατενίζοντας το Μπούρτζι! Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.
Δράμα - Βώλακας: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και spa
Δράμα - Βώλακας: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και spa .Μια πανέμορφη τοποθεσία, δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο, ιδανική για μια χειμερινή εκδρομή! Εξερευνήστε την με την καταπληκτική αυτή προσφορά!
Άγκιστρο Σερρών: 97€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό , χαμάμ και μασάζ
Άγκιστρο Σερρών: 97€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό , χαμάμ και μασάζ. Η απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση σας περιμένει με μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή! Αποκτήστε την τώρα και επιστρέψτε ανανεωμένοι όσο ποτέ!
Σέρρες - Λαϊλιάς:39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Σέρρες - Λαϊλιάς:39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο.Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο. Ιδανικός προορισμός για μια χειμερινή εκδρομή, απολαύστε τον με την προσφορά μας σε καταπληκτική τιμή!
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais. Απολαύστε φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακή τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café. Γιατί στο νέο στέκι της πόλης διασκεδάζετε με λιγότερα από 6€ το άτομο!! Καλή σας διασκέδαση!