Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Χτίζοντας... ανθρώπινους πύργους

Χτίζοντας... ανθρώπινους πύργους 
Χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώνονται κάθε χρόνο στην πόλη Ταραγκόνα της Ισπανίας, περίπου 80 χλμ. νοτιοδυτικά της Βαρκελώνης, όπου λαμβάνει χώρα ένας ξεχωριστός διαγωνισμός κατασκευής... ανθρώπινων πύργων.
Ξάνθη - Λυκοδρόμιο : 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ξάνθη - Λυκοδρόμιο : 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες με τζάκι, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, μόλις 9 χλμ από την Ξάνθη, μια μοναδική προσφορά για περιορισμένο αριθμό κουπονιών!
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη. Απολαύστε την υπέροχη θέα κάτω από το Παλαμήδι, περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και πιείτε τον καφέ σας απέναντι ατενίζοντας το Μπούρτζι! Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.
Δράμα - Βώλακας: 175€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και spa
Δράμα - Βώλακας: 175€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και spa. Μια πανέμορφη τοποθεσία, δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο, ιδανική για μια χειμερινή εκδρομή! Εξερευνήστε την με την καταπληκτική αυτή προσφορά!
Άγκιστρο Σερρών - Πασχαλινή Προσφορά: 136€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Άγκιστρο Σερρών - Πασχαλινή Προσφορά: 136€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Ζήστε το φετινό Πάσχα παραδοσιακά και οικονομικά όσο ποτέ με μια καταπληκτική προσφορά! Πανέμορφα δωμάτια, Αναστάσιμο δείπνο και εορταστικό Πασχαλινό γεύμα!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο. Ιδανικός προορισμός για μια χειμερινή εκδρομή, απολαύστε τον με την προσφορά μας σε καταπληκτική τιμή!
Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό Δυό Δεκάρες η Οκά
Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό και όχι μόνο... Δυό Δεκάρες η Οκά, με μία πλούσια σαλάτα, δύο ορεκτικά και δύο κυρίως πιάτα με ελέυθερη επιλογή από τον κατάλογο και 2 γλυκά. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Μια δοκιμή θα σας πείσει (και δυο και τρεις)...
Νάουσα: 10% έκπτωση στην αγορά προιόντων του οιvoποιείου Φουντής
Νάουσα: 10% έκπτωση στην αγορά προϊόντων του οινοποιείου Φουντής . Ξεναγηθείτε στους χώρους παραγωγής κρασιού, δοκιμάστε τις γευστικές ποικιλίες κρασιών και κερδίστε στις αγορές σας!
Καρπενήσι: 43€ για 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι: 43€ για 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ο Top χειμερινός προορισμός σας περιμένει να διασκεδάσετε με βόλτες στα σοκάκια του και να επισκεφθείτε το χιονοδρομικό κέντρο και όλα όλα αυτά σε super χαμηλή τιμή!