Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για ξενοδοχεία!

Νέο πρόγραμμα επιδότησης για ξενοδοχεία! 
Σύμφωνα με το νέο πρόγραμμα επιδότησης των επιχειρήσεων που προκήρυξε το Υπουργείο Ανάπτυξης τα ξενοδοχεία έως 100 κλίνες και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια μπορούν να επωφεληθούν και να επιδοτηθούν έως και 60% για μια σειρά από από εργασίες – προμήθειες και υπηρεσίες που τους εξασφαλίζουν:
 Αίγιο - Λάκκα: 80€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αίγιο - Λάκκα: 80€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Διαμονή σε ένα αυθεντικό αρχοντικό με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, πρωινό από τοπικά, αγνά υλικά, late check out και Welcome Drink, μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική εμπειρία στα ομορφότερα φυσικά λουτρά , αποκτήστε την καταπληκτική προσφορά μας και απολαύστε τα!
Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Καϊμακτσαλάν – Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο παραδοσιακό ξενώνα Τσέγανη στο κέντρο του χωριού με πρωινό και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Nτουζιέρα με υδρομασάζ που μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, η καλύτερη προσφορά στην καλύτερη τιμή!
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμάμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθείτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νερών.
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 46€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νέος Παντελεήμονας - Πιερία: 46€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας υπέροχος ξενώνας , σε μια μοναδική περιοχή, η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σας περιμένει με τιμή καταπληκτική!
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι
Παλαιός Παντελεήμονας - Πιερία: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δωμάτιο με τζάκι. Μοναδικό φυσικό τοπίο, δεκάδες δραστηριότητες και άνετα δωμάτια για μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη!