Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Μια πλωτή εξέδρα στο… Φάληρο

Μια πλωτή εξέδρα στο… Φάληρο 
Μια εξέδρα μέσα στη θάλασσα που θα εχει μια πλατεία, ένα εστιατόριο, μια κερκίδα απ όπου θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει θαλάσσια αγωνίσματα αλλά και σταθμούς αφίξεων ταξί και φερρυ μπωτ. Σας ακούγεται λίγο… διαστημικό το συγκεκριμένο σχέδιο ή μήπως θυμίζει λίγο… Ντουμπάι; Και όμως θα είναι πραγματικότητα σε λίγο καιρό στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.
Μεσολόγγι: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Μεσολόγγι: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Μια γραφική, όμορφη πόλη με μεγάλη ιστορία, σας περιμένει να την ανακαλύψετε με μια μοναδική προσφορά! Κάντε ρομαντικές βόλτες με ποδήλατο, απολαύστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία!
Μεσολόγγι: 30€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Μεσολόγγι:30€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια γραφική, όμορφη πόλη με μεγάλη ιστορία, σας περιμένει να την ανακαλύψετε με μια μοναδική προσφορά! Κάντε ρομαντικές βόλτες με ποδήλατο, απολαύστε το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, επισκεφθείτε τα ιστορικά μνημεία!
Ξάνθη: 38€ ένα 2ήμερο με πρωινό για 2 άτομα
Ξάνθη: 38€ ένα 2ήμερο με πρωινό για 2 άτομα . Ένα πραγματικό ησυχαστήριο δίπλα στην πόλη της Ξάνθης, μια προσφορά για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Παρασκευή & Σάββατο.
Ξάνθη: 56€ ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα
Ξάνθη: 56€ ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα. Ένα πραγματικό ησυχαστήριο δίπλα στην πόλη της Ξάνθης, μια προσφορά για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη.
Ξάνθη: 65€ ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα
Ξάνθη: 65€ ένα 3ήμερο με πρωινό για 2 άτομα. Ένα πραγματικό ησυχαστήριο δίπλα στην πόλη της Ξάνθης, μια προσφορά για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή! Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο βράδυ.
Ξάνθη - Λυκοδρόμιο : 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ξάνθη - Λυκοδρόμιο : 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Πλήρως εξοπλισμένες κατοικίες με τζάκι, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, μόλις 9 χλμ από την Ξάνθη, μια μοναδική προσφορά για περιορισμένο αριθμό κουπονιών!
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη. Απολαύστε την υπέροχη θέα κάτω από το Παλαμήδι, περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και πιείτε τον καφέ σας απέναντι ατενίζοντας το Μπούρτζι! Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.