Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Γευσιγνωσία... νερού!

Γευσιγνωσία... νερού! 
Ο Διεθνής Διαγωνισμός Γευσιγνωσίας του Berkeley Springs στη Δυτική Βιρτζίνια την ΗΠΑ ασχολείται με ένα εντελώς διαφορετικό αντικείμενο γεύσης, τόσο απλό αλλά και τόσο απαραίτητο, το νερό. Εταιρείες εμφιάλωσης αλλά και πόλεις συμμετέχουν από όλο τον κόσμο για να συναγωνιστούν στην κατάκτηση του τίτλου «το καλύτερο νερό σε όλο τον κόσμο».
Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε τιμή που δεν ξανάγινε, μια μοναδική προσφορά για τον απόλυτο προορισμό του χειμώνα! Εκμεταλλευτείτε την και περάστε υπέροχα την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!
Καστοριά: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καστοριά: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια πόλη αγκαλιά με μια λίμνη, ένα ιδανικό τοπίο όλες τις εποχές του χρόνου, ανακαλύψτε την με μια καταπληκτική προσφορά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείου που σας προσφέρει κάθε άνεση! Μια αξέχαστη εκδρομή για την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!
Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Ιτέα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Σε μια υπέροχη τοποθεσία, χαλαρώστε, διασκεδάστε, επισκεφθείτε την Αράχωβα και τους Δελφούς και περάστε ένα αξέχαστο 3ήμερο! Καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα! Ισχύει μόνο για την 25η Μαρτίου!
Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 89€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό
Λίμνη Πλαστήρα - Κερασιά: 89€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα με πρωινό.Αφεθείτε οικογενειακά στην μαγεία ενός υπέροχου τοπίου, κάντε περιπάτους, γευτείτε τοπικές συνταγές και ανανεωθείτε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά σε τιμή - δώρο για τις αργίες της Κ.Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου!
Οι ταξιδιώτες είναι σέξι
Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα που βασίστηκε στις προτιμήσεις των χρηστών της ιστοσελίδας γνωριμιών MySingleFriend.com, τα ταξίδια μας κάνουν να δείχνουμε στο αντίθετο φύλο πιο ελκυστικοί!
Ένα... σουβενίρ αλλιώτικο από τα άλλα
Ξεχάστε τα μπρελόκ, τα μαγνητάκια για το ψυγείο, ακόμα και τα T-shirts. Μια νέα τάση στα ταξιδιωτικά σουβενίρ δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να τιμήσουν τις αναμνήσεις των διακοπών τους με έναν πιο μόνιμο τρόπο, χωρίς να πρέπει καν να περάσουν το τελωνείο: το τατουάζ!
Ελίστα, η πόλη του σκακιού
Η Ελίστα είναι η πρωτεύουσα της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Καλμυκίας και παντελώς άγνωστη, τουλάχιστον στο μέσο ταξιδιώτη, είναι όμως πασίγνωστη στους σκακιστές με το προσωνύμιό της σαν «Πόλη – Σκάκι».