Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

"ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ" - Εκδόσεις ΟΞΥ

Οι εκδόσεις ΟΞΥ παρουσιάζουν
ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
(QUIRKOLOGY)

RICHARD WISEMAN

Μέσα από ασυνήθιστα και πανέξυπνα πειράματα, ο Richard Wiseman, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο του Χέρτφορντσαϊρ, ρίχνει φως σε παράξενες πτυχές της συμπεριφοράς μας και αποδεικνύει ότι έχουμε ακόμα να μάθουμε πολλά για την ανθρώπινη φύση. Πώς επηρεάζει τη συμπεριφορά μας η μέρα που γεννηθήκαμε; Τι αποκαλύπτει για την προσωπικότητά μας ο τρόπος που περπατάμε; Έχουν επιστημονική βάση οι προλήψεις και τα μεταφυσικά φαινόμενα; Με ποια ανέκδοτα γελάνε οι καλύτεροι κωμικοί του κόσμου; Ποιες είναι οι ενδείξεις ότι κάποιος λέει ψέματα;
www.quirkology.com/UK: Στον ιστότοπο του βιβλίου θα βρείτε βίντεο από τα πειράματα του συγγραφέα, αλλά και ψυχολογικά τεστ που μπορείτε να κάνετε με τους φίλους σας!
Στη σειρά ΑΝΤΙ-ΥΛΗ κυκλοφορούν επίσης:
– Lauren Slater, ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ – Τα 10 σπουδαιότερα ψυχολογικά πειράματα του 20ού αιώνα
– Frank T. Vertosick, ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΜΕ – Η φυσική ιστορία του πόνου

Ο Richard Wiseman είναι ο μόνος καθηγητής στη Βρετανία με αντικείμενο την κατανόηση της Ψυχολογίας από το ευρύ κοινό. Φημίζεται διεθνώς για το ερευνητικό έργο του σε ασυνήθιστους τομείς, μεταξύ άλλων της εξαπάτησης, της τύχης, της αίσθησης του χιούμορ και των μεταφυσικών φαινομένων. Είναι από τους ψυχολόγους που μνημονεύονται πιο συχνά από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ενώ οι έρευνές του έχουν παρουσιαστεί σε περισσότερες από 150 τηλεοπτικές εκπομπές στη Μεγάλη Βρετανία. Μιλάει συχνά σε κρατικούς ραδιοσταθμούς και το έργο του έχει προβληθεί από το σύνολο του βρετανικού Τύπου.
ΔΙΑΘΕΣΗ: BRAINFOOD ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ, Γ. Αβέρωφ 20, 14232, Περισσός
ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ: 210 2514123 | ΚΙΝ.: 6978946786 | FAX: 210 5227768
www.brainfood.gr | www.avopolis.gr | contact@brainfood.gr