Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

Αόρατη γέφυρα

Αόρατη γέφυρα 
Η γέφυρα που έφτιαξαν οι Ολλανδοί μηχανικοί δίνει πρόσβαση στους επισκέπτες στο φρούριο Fort de Roovere διασχίζοντας την τάφρο που βρίσκεται περιμετρικά. Η γέφυρα βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με τη στάθμη του νερού και έτσι είναι σχεδόν αόρατη.
Λίμνη Κερκίνη: 23€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα ΜΟΡΦΗ
Λίμνη Κερκίνη: 23€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα ΜΟΡΦΗ. Απολαύστε το φαγητό σας σε ένα όμορφο περιβάλλον με μοναδική τιμή! Αποκλειστική προσφορά για τους φίλους μας και μόνο!
Λίμνη Κερκίνη: 129€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε διαμέρισμα με τζάκι
Λίμνη Κερκίνη: 129€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε διαμέρισμα με τζάκι. Απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε μια πανέμορφη τοποθεσία γνωστή παγκόσμια για το οικολογικό της ενδιαφέρον και όχι μόνο!
Λίμνη Κερκίνη: 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε διαμέρισμα με τζάκι
Λίμνη Κερκίνη: 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα με πρωινό σε διαμέρισμα με τζάκι. Απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε μια πανέμορφη τοποθεσία γνωστή παγκόσμια για το οικολογικό της ενδιαφέρον και όχι μόνο!
Λίμνη Κερκίνη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λίμνη Κερκίνη: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι.Μια τοποθεσία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει να την εξερευνήσετε με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε.Καταπληκτική τιμή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε !
Λίμνη Κερκίνη: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λίμνη Κερκίνη: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι.Μια τοποθεσία απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς σας περιμένει να την εξερευνήσετε με ορμητήριο τα δωμάτια που σας προσφέρουμε.Καταπληκτική τιμή που πρέπει να εκμεταλλευτείτε !