Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Ανοιξιάτικη Ορεινή Αρκαδία

Ανοιξιάτικη Ορεινή Αρκαδία 
Το Touristorama ταξίδεψε στην Ορεινή Αρκαδία και την Άνοιξη, διαπιστώνοντας πως η περιοχή είναι πανέμορφη καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Η φύση είναι ονειρική, με πλούσια βλάστηση και το κλίμα ιδανικό για να προσφέρει ξεκούραση και χαλάρωση. Δείτε το βίντεο και έπειτα αναζητήστε στο Touristorama προσφορές ξενοδοχείων και οργανώστε σύντομες αποδράσεις στην Ορεινή Αρκαδία!

Βυτίνα: 119€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι
Βυτίνα: 119€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.
Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα
Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα.Σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς,σας προσφέρουμε διαμονή, πρωινό, welcome drink και late check out σε μια τιμή μοναδική! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.
Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα
Βυτίνα: 35€ για ένα 2ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Υπέροχη , γραφική , κατάφυτη, απολαύστε το φθινοπωρινό τοπίο με τα έλατα και τις καστανιές, χαλαρώστε και αφεθείτε στη μαγεία ενός από τους δημοφιλέστερους προορισμούς ! Προσφορά Νοεμβρίου - Δεκεμβρίου.
Κρύα Βρύση: 109€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα
Κρύα Βρύση: 109€ ένα 3ήμερο για 3 - 4 άτομα .Ζήστε μια μοναδική εμπειρία , διαμονή σε ένα πανέμορφο δάσος , σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς, οικογενειακή ξεκούραση και χαλάρωση σε εκπληκτική τιμή!
Κρύα Βρύση: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην ορεινή Αρκαδία
Κρύα Βρύση: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα στην ορεινή Αρκαδία.Ζήστε μια μοναδική εμπειρία , διαμονή σε ένα πανέμορφο δάσος , σε ένα τοπίο εκπληκτικής ομορφιάς. Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!!
Δημητσάνα:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Δημητσάνα:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στον γραφικότερο ορεινό προορισμό, ένα ταξιδάκι με χρώματα και αρώματα φθινοπωρινά που σας υποδεχόμαστε με σπιτικό παγωτό. Σε μια καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! ( Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )