Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2013

Ποίοι θα γιορτάσουν φέτος του Αγίου Βαλεντίνου?

Ο έρωτας γιορτάζει... και πάλι! 
Είτε την αποδέχεστε είτε όχι, η γιορτή των ερωτευμένων πλησιάζει και είναι μια καλή αφορμή για εκδηλώσεις αγάπης!
Σέρρες - Λαϊλιάς:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Σέρρες - Λαϊλιάς:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο.Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Άγκιστρο Σερρών: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και 2 γεύματα
Άγκιστρο Σερρών: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και 2 γεύματα.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο σας προσφέρει την ιδανική διαμονή σε έναν μοναδικό προορισμό! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών , προλάβετε!
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Καταπληκτική τιμή για διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 21€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Πανόραμα
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 21€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Πανόραμα. Πεντανόστιμα πιάτα με θέα τη Λίμνη και σε μοναδική τιμή! Μια προσφορά από το Touristorama!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 10% έκπτωση στον λογαριασμό σας στο Αρχονταρίκι Cafe
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 10% έκπτωση στον λογαριασμό σας στο Αρχονταρίκι Cafe. Χαλαρώστε και διασκεδάστε σε έναν προσεγμένο χώρο, ιδανικό για όλη τη μέρα! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και απολαύστε με έκπτωση!
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 22€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ
Λίμνη Κερκίνη - Λιθότοπος: 22€ για ένα μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ. Με θέα την πανέμορφη λίμνη απολαύστε το φαγητό σας με προνομιακή τιμή! Αποκλειστικά από το Touristorama!