Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Βρώμικα ταξίδια, καθαρές βαλίτσες

Βρώμικα ταξίδια, καθαρές βαλίτσες 
Γυρίζουμε από ταξίδια στα πέρατα του κόσμου, γεμάτοι αναμνήσεις και με τις βαλίτσες μας συνήθως να περιέχουν αναμνηστικά και αγορές. Αλλά μήπως φέρνουμε σπίτι κάτι παραπάνω από αυτά;
Καϊμακτσαλάν, Τσέγανη: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Καϊμακτσαλάν – Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 90€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στο παραδοσιακό ξενώνα Τσέγανη στο κέντρο του χωριού με πρωινό και τζάκι με δωρεάν ξύλα! Nτουζιέρα με υδρομασάζ που μπορείτε να απολαύσετε χαμάμ, η καλύτερη προσφορά στην καλύτερη τιμή!
Αθήνα - Καισαριανή: 15€ ένα μενού 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο Η Κουμπάνια
Αθήνα - Καισαριανή: 15€ ένα μενού 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο Η Κουμπάνια. Απολαύστε γευστικά πιάτα με τη συνοδεία ζωντανής ρεμπέτικης μουσικής σε τιμή καταπληκτική!
Πουκέτ: 715€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια
Πουκέτ: 715€ το άτομο πακέτο 5 διανυκτερεύσεων & αεροπορικά εισιτήρια σε ξενοδοχείο 3*. Ο καλύτερος τρόπος να αρχίσετε την κοινή σας ζωή είναι ένα εξωτικό ταξίδι σε έναν μαγικό προορισμό! Αποκτήστε αναμνήσεις για μια ζωή με μια καταπληκτική προσφορά!
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :78€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :78€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, πολύ κοντά στην Αθήνα , απολαύστε μια υπέροχη εκδρομή που θα σας ανανεώσει πραγματικά!
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα
Πλαταριά - Θεσπρωτίας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πλήρως εξοπλισμένο διαμέρισμα.Ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχώρι, σε απόσταση αναπνοής από τα Σύβοτα, ιδανική επιλογή για οικογένειες!Μια προσφορά σε εκπληκτική τιμή!