Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Βουτιές στην βαθύτερη εσωτερική πισίνα του κόσμου.

Nemo 33, η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο 
Αν θέλετε να νιώσετε την εμπειρία μιας κατάδυσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βουτήξετε στα βαθιά τότε η πισίνα Nemo 33 είναι αυτό που σας ταιριάζει. Απολαύστε την εμπειρία της κατάδυσης στη βαθύτερη πισίνα στον κόσμο.
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σέρρες:Το Ξύλινο Χωριό : 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε πολυτέλεια και χαλάρωση στα πιο παραδοσιακά χαμάμ σε μια ξενοδοχειακή μονάδα που δύσκολα συναντάς εντός Ελλάδας. Αναζωογονηθείτε με τη φυσική ευεξία των ιαματικών νερών.
Σέρρες - Λαϊλιάς:39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Σέρρες - Λαϊλιάς:39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο.Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Σέρρες - Λαϊλιάς:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο
Σέρρες - Λαϊλιάς:79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και τζάκι στο δωμάτιο.Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Μπάνσκο: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Narcis Hotel με ημιδιατροφή
Μπάνσκο: 149€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα στο Narcis Hotel με ημιδιατροφή. Διασκεδάστε και χαλαρώστε, χαρείτε τα αγαπημένα σας χειμερινά σπορ με μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
Άγκιστρο Σερρών: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και 2 γεύματα
Άγκιστρο Σερρών: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και 2 γεύματα.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο σας προσφέρει την ιδανική διαμονή σε έναν μοναδικό προορισμό! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών , προλάβετε!
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Αριδαίας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Καταπληκτική τιμή για διαμονή σε όμορφα, άνετα δωμάτια, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση!