Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Αράχωβα, Δελφοί ή Ιτέα... μοναδικές χειμερινές εκδρομές!

Αράχωβα, Δελφοί ή Ιτέα... μοναδικές χειμερινές εκδρομές! 
Τρεις μοναδικοί χειμερινοί προορισμοί είναι η πρόταση αυτής της εβδομάδας, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και βρίσκονται δίπλα στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ!
Αράχωβα: 25€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 25€ στην ταβέρνα Αγνάντιο για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Σε ένα πανέμορφο περιβάλλον, απολαύστε ένα πλήρες μενού σε τιμή καταπληκτική! Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 24€ στην ταβέρνα ΧΑΝΙ ΖΕΜΕΝΟΣ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων.Χωρίς προπληρωμή ή προαγορά , εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε κατευθείαν στο εστιατόριο. Μια προσφορά δώρο για όλους μας τους φίλους!
Αράχωβα: 29€ στο εστιατόριο ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Αράχωβα: 29€ στο εστιατόριο ΤΟ ΦΑΣΟΥΛΙ για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απολαύστε ένα υπέροχο πλήρες μενού με τιμή πραγματικά προνομιακή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν επισκεφθείτε το εστιατόριο!
Δελφοί: 74€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό
Δελφοί: 74€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό. Κάντε ένα μαγικό ταξιδάκι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις,δωρεάν χρήση σάουνας και χαμάμ και δεκάδες επιλογές εξερεύνησης και διασκέδασης!
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out.Στο κέντρο των Δελφών, 19χλμ από την Ιτέα, 28χλμ από το Γαλαξίδι και 8χλμ από την Αράχωβα, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Δελφοί: 72€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Δελφοί: 72€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Συνδυάστε τη μαγευτική ατμόσφαιρα των ιστορικών Δελφών, με τη γραφική Αράχωβα και τον Παρνασσό! Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό
Αράχωβα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό.Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά ταβερνάκια,χουζούρικα cafe, διασκέδαση μέχρι το πρωί, ρομαντικούς περιπάτους... ζήστε τα όλα με μια καταπληκτική προσφορά!
Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό
Αράχωβα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον πιο must προορισμό. Χιονοδρομικό κέντρο, γραφικά ταβερνάκια,χουζούρικα cafe, διασκέδαση μέχρι το πρωί, ρομαντικούς περιπάτους... ζήστε τα όλα με μια καταπληκτική προσφορά!
Αράχωβα: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο
Αράχωβα: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Χαρείτε ένα μοναδικό ταξιδάκι στον ομορφότερο χειμερινό προορισμό. Σε καταπληκτική τιμή απολαύστε ότι έχει να σας προσφέρει η Αράχωβα και γυρίστε ανανεωμένοι! Ισχύει για διαμονή Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.