Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Γιάννης Μεταξάς"Θα Πάρει Καιρό" NEW VIDEO CLIP!

Γιάννης Μεταξάς
"Θα Πάρει Καιρό"

NEW VIDEO CLIP
CLICK HERE TO WATCH VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=bWMEYpu5yTs

Ακούτε αυτή τη φωνή για πρώτη φορά, σίγουρα όμως η ξεχωριστή χροιά του θα σας κάνει να εθιστείτε στο άκουσμα της σαν να ήταν πάντα εκεί! Ήρθε για να μείνει... και ακούει στο όνομα Γιάννης Μεταξάς!
Η Platinum Records σας παρουσιάζει το νέο πολλά-υποσχόμενο πρόσωπο της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, Γιάννη Μεταξά και το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Θα Πάρει Καίρο».
Οι δυνατές υπογραφές των Μάριου Ψιμόπουλου και της Ελένης Γιαννατσούλια συναντούν την καθαρή λαϊκή φωνή του Γιάννη Μεταξά. Η παραγωγική άποψη του Μάριου Ψιμόπουλου και οι στίχοι της Ελένης Γιαννατσούλια δημιουργούν μία ατμόσφαιρα που απογειώνεται μέσα από την γεμάτη συναίσθημα ερμηνεία του Γιάννη Μεταξά.
Εικόνα στο παρθενικό τραγούδι του νέου καλλιτέχνη που θα συγκινήσει το κοινό δίνει ο καταξιωμένος στο είδος του σκηνοθέτης, Μανώλης Τζιράκης με ένα videoclip που μας ταξιδεύει στους στίχους του «Θα Πάρει Καιρό» και μας συστήνει στον ανερχόμενο Γιάννη Μεταξά.
Οι χαρισματικές τραγουδιστικές ικανότητες του Γιάννη Μεταξά συνοδεύονται από μια εντυπωσιακή εμφάνιση που μαγνητίζει, ενώ η προσωπικότητα του ξεχωρίζει για τη θετική ενέργεια και την απλότητα της. Ο Γιάννης, από τις Δυτικές συνοικίες της Αθήνας, ζει την κάθε στιγμή της ζωής του για να τραγουδά με πάθος και ειλικρίνεια!
Οι πρώτες του εμφανίσεις πραγματοποιήθηκαν ενώπιον του κοινού της Θεσσαλονίκης, που τον αγκάλιασε από την αρχή και συνεχίζονται με επιτυχία!
To «Θα Πάρει Καιρό» κυκλοφορεί ήδη σε ψηφιακή μορφή (Buy on iTunes: http://bit.ly/Wa1F0h) με την υπογραφή της Platinum Records.
Την καινούρια δισκογραφική εταιρεία που υποστηρίζει το Ελληνικό τραγούδι!
Γιάννης Μεταξάς - Θα Πάρει Καιρό
Μουσική/ Παραγωγή: Μάριος Ψιμόπουλος
Στίχοι: Ελένη Γιαννατσούλια
Σκηνοθεσία: Μανώλης Τζιράκης