Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ταξίδια.. για ψαγμένους!

Ταξίδια.. για ψαγμένους! 
Οι περισσότεροι οργανώνουμε τις διακοπές μας και επιλέγουμε να ταξιδέψουμε σε προορισμούς για τους οποίους έχουμε δει και διαβάσει πολλά. Ποιοι όμως είναι οι πιο ασυνήθιστοι προορισμοί παγκοσμίως, όπου λίγοι τολμηροί ταξιδεύουν, αν και είναι εκπληκτικοί;
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στον ομφαλό της Γης. Μοναδική προσφορά για να ξεφύγετε από το άγχος της πόλης, αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε, διασκεδάστε με δεκάδες δραστηριότητες!Ισχύει μόνο για την 25η Μαρτίου!
Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι
Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι. Χαρίστε στον εαυτό σας την χαλάρωση και την ξεκούραση που σας αξίζει! Διαμονή σε πολυτελή δωμάτια με τζάκι σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες !Ισχύει για διανυκτερεύσεις από Πέμπτη έως και Κυριακή βράδυ.
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με τζάκι στο δωμάτιο
Καιμακτσαλάν - Παλιός Άγιος Αθανάσιος: 93€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με τζάκι στο δωμάτιο.Ζήστε την μοναδική εμπειρία του ομορφότερου χειμερινού προορισμού! Μια μοναδική προσφορά για μια εκδρομή την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου που θα σας μείνει αξέχαστη!
Αθήνα - φαγητό : 23€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Αρσένης
Αθήνα - φαγητό : 23€ για ένα πλήρες μενού 2 ατόμων στην ταβέρνα Αρσένης. Παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις και ζωντανή μουσική σε μια ταβέρνα ιδανική για χειμώνα και καλοκαίρι! Απολαύστε το γεύμα σας στον καλαίσθητο χώρο του καταστήματος ή στον καταπράσινο κήπο με τιμή μοναδική!
Ένα μικρό βήμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο για τον τουρισμό!
Το διαστημικό ταξίδι είναι για όλους μας ένα βήμα πιο κοντά, μετά από το συνέδριο μηχανικών της διαστημικής βιομηχανίας, οικονομολόγων, μελλοντικών αστροναυτών και κορυφαίων στελεχών της διοίκησης Ομπάμα. Θέμα του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ ήταν η Επιχειρηματικότητα στο Διάστημα.
Nemo 33, η βαθύτερη πισίνα στον κόσμο
Αν θέλετε να νιώσετε την εμπειρία μιας κατάδυσης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να βουτήξετε στα βαθιά τότε η πισίνα Nemo 33 είναι αυτό που σας ταιριάζει. Απολαύστε την εμπειρία της κατάδυσης στη βαθύτερη πισίνα στον κόσμο.
Δωμάτια – κάψουλες
Το ξενοδοχείο με τα δωμάτια κάψουλες είναι ένας διαφορετικός τύπος ξενοδοχείου που ξεκίνησε στην Ιαπωνία και που διαθέτει ένα μεγάλο αριθμό εξαιρετικά μικρών δωματίων που προσφέρουν εξαιρετικά φθηνή διαμονή για τους επισκέπτες που χρειάζονται απλά τα βασικά!