Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αξιοθέατα με ξεχωριστή πνευματική σημασία

Αξιοθέατα με ξεχωριστή πνευματική σημασία Αν αναζητάτε κάποιο βαθύτερο νόημα στα ταξίδια σας, τα αξιοθέατα αυτά είναι χώροι προσκυνήματος και μεγάλης πνευματικής σημασίας. Ακόμη και αν πιστεύετε σε κάποια άλλη θρησκεία, η ιερότητα των χώρων θα σας συναρπάσει. Αν δεν πιστεύετε, μήπως ήρθε η ώρα να συναντηθείτε με την πίστη σας;
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αγία Τριάδα, Ευρυτανίας: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό
Αγία Τριάδα, Ευρυτανίας: 59€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πλούσιο πρωινό με αγνά προϊόντα. Γνωρίστε τις ομορφιές της Ευρυτανικής γης με ορμητήριο ένα γραφικό χωριουδάκι! Μόνο 14 χλμ από το Χιονοδρομικό Κέντρο.
 
Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Καστοριά: 157€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Ατμοσφαιρική πόλη, δίπλα στη λίμνη, ιδανικός προορισμός για διασκέδαση ή χαλάρωση! Μια καταπληκτική προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
 
Καρπενήσι, Κλαυσί: 22€ στην παραδοσιακή ταβέρνα Φρειδερίκη για γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων
Καρπενήσι, Κλαυσί: 22€ στην παραδοσιακή ταβέρνα Φρειδερίκη για ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων. Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας δωρεάν και πληρώστε το αντίτιμο όταν επισκεφθείτε το εστιατόριο!
 
Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λίμνη Τριχωνίδα - Θέρμο: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out. Γνωρίστε μία περιοχή με μοναδικό φυσικό κάλλος! Αποδράστε και χαλαρώστε σε έναν προορισμό 4 εποχών.
 
Τζουμέρκα - Αθαμάνιο : 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Τζουμέρκα - Αθαμάνιο : 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Αποδράστε σε ένα δάσος από έλατα, ανάμεσα σε δύο ποτάμια και αφεθείτε στην γοητεία της Αθαμανικής φύσης!!
 
Μέτσοβο: 73€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε παραδοσιακό ξενώνα
Μέτσοβο: 73€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε παραδοσιακό ξενώνα που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του γραφικού Μετσόβου. Aπολαύστε τη θέα της Πίνδου από το δωμάτιο σας και εξορμήστε στις γύρω περιοχές!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Χαλί από τουλίπες
Έχετε δει ποτέ περισσότερες από 7 εκατομμύρια τουλίπες ανθισμένες; Αν όχι, τότε το υπέροχο αυτό θέαμα σας περιμένει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Keukenhof, τον πιο όμορφο ανοιξιάτικο κήπο του κόσμου. Εκτός από τα περισσότερα από 320 στρέμματα ανθισμένων λουλουδιών, ο κήπος Keukenhof προσφέρει 30 σόου λουλουδιών, 7 καταπληκτικούς κήπους έμπνευση και 100 υπέροχα έργα τέχνης.
 
Αριστουργήματα της φύσης
Η φύση και τα αριστουργήματά της θαυμάζονται από τους λάτρες των ταξιδιών και όχι μόνο, είτε μέσα από φωτογραφίες είτε live για τους τυχερούς. Ποια είναι όμως τα πιο συγκλονιστικά σημεία όπου αν ταξιδέψετε θα εντυπωσιαστείτε από φυσικά δημιουργήματα;
 
Τα ωραιότερα συντριβάνια στον κόσμο
Φοντάνα ντι Τρέβι, Ρώμη: Η Φοντάνα ντι Τρέβι είναι το μεγαλύτερο μπαρόκ σιντριβάνι στη Ρώμη, με 26 μέτρα ύψος και 20 μέτρα πλάτος. Ο θρύλος λέει ότι αν ρίξεις ένα νόμισμα, θα επιστρέψεις στη Ρώμη μια μέρα. Εξαιτίας του θρύλου αυτού περίπου € 3.000 ρίχνονται στο σιντριβάνι καθημερινά. Τα χρήματα που μαζεύονται το βράδυ από τους αρμόδιους χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του μνημείου.
 
Ανθισμένες Κερασιές
Ο ερχομός της άνοιξης σημαίνει την αναβίωση της φύσης που γίνεται καταπράσινη και γεμάτη λουλούδια. Η Ιαπωνία υποδέχεται τον ερχομό της άνοιξης με το δικό τρόπο γιορτάζοντας τις ολάνθιστες κερασιές, ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν αλλά συνεχίζει να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους κάθε χρόνο.