Σάββατο 2 Μαρτίου 2013

Ταξιδιώτες... που ματιάστηκαν!

Ταξιδιώτες... που ματιάστηκαν! 
Ατυχίες συμβαίνουν παντού και πάντα και άρα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ιδού τα 10 πιο παράξενα «ατυχήματα» της χρονιάς που πέρασε. Άλλοι τουρίστες αποζημιώθηκαν από την ασφαλιστική εταιρία και άλλων τα αιτήματα βεβαίως... απορρίφτηκαν.
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική εμπειρία στα ομορφότερα φυσικά λουτρά , αποκτήστε την καταπληκτική προσφορά μας και απολαύστε τα στην καλύτερη περίοδο, το Πάσχα!
Βελβεντός - Κοζάνης: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Βελβεντός - Κοζάνης: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα .Ένας γοητευτικός προορισμός, με ιστορία, αξιοθέατα και φυσική ομορφιά, μια καταπληκτική προσφορά για να τον επισκεφθείτε την καλύτερη περίοδο στις αργίες!
Νάουσα - Πασχαλινή προσφορά: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νάουσα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια πανέμορφη πόλη , δίπλα σε μοναδικά χιονοδρομικά κέντρα, με δεκάδες δυνατότητες διασκέδασης και χαλάρωσης , ανακαλύψτε την και περάστε ένα Πάσχα αξέχαστο!
Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πήλιο - Πορταριά: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε τιμή που δεν ξανάγινε, μια μοναδική προσφορά για τον απόλυτο προορισμό του χειμώνα! Εκμεταλλευτείτε την και περάστε υπέροχα την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες
Στόχος της νέας έρευνας της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt Hotels & Resorts είναι να αποκωδικοποιήσουν το γυναικείο μυαλό και πιο συγκεκριμένα τι είναι αυτό, ή μάλλον αυτά, που θέλουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε ένα ξενοδοχείο. Τα αποτελέσματα έχουν ενδιαφέρον!
Η Google κατακτά τις βουνοπλαγιές
Πείτε αντίο στους τσαλακωμένους χάρτες και υποδεχτείτε τους Google maps. Όχι τους ήδη γνωστούς χάρτες της Google, αλλά τη νέα έκδοση που χαρτογραφεί με λεπτομέρεια μονοπάτια σε βουνά, πίστες και διαδρομές σε χιονοδρομικά κέντρα.
Ένα... σουβενίρ αλλιώτικο από τα άλλα
Ξεχάστε τα μπρελόκ, τα μαγνητάκια για το ψυγείο, ακόμα και τα T-shirts. Μια νέα τάση στα ταξιδιωτικά σουβενίρ δίνει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να τιμήσουν τις αναμνήσεις των διακοπών τους με έναν πιο μόνιμο τρόπο, χωρίς να πρέπει καν να περάσουν το τελωνείο: το τατουάζ!