Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Αγαπημένα μου Ζαγοροχώρια....

Ean den mporeite na deite to newsletter, patiste edw
Ζαγοροχώρια... μύθοι και παραδόσεις σε ένα πανέμορφο τοπίο Ένα σύμπλεγμα από 46 γραφικά και όμορφα χωριά αποτελούν τα Ζαγοροχώρια. Ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς, γοητευτικός και ελκυστικός όλη τη διάρκεια του χρόνου μπορεί να σας προσφέρει ό,τι κι αν ζητάτε. Ηρεμία και νυχτερινή ζωή, απίστευτη θέα, δάση και πανέμορφα ποτάμια όπως ο Βοιδομάτης και λίμνες όπως οι δρακόλιμνες, δεκάδες επιλογές για όλα τα γούστα.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Πάσχα :119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Πάσχα :119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, με μοναδική θέα την χαράδρα του Βίκου, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και γυρίστε ανανεωμένοι όσο ποτέ! Το ομορφότερο Πάσχα που ζήσατε σας περιμένει!
 
Ζαγοροχώρια - Αρίστη - Πάσχα: 83€ ένα 3ήμερο για 3 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Αρίστη - Πάσχα: 83€ ένα 3ήμερο για 3 άτομα με πρωινό. Γνωρίστε τα μοναδικά Ζαγοροχώρια, ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, ξακουστή φιλοξενία, καταπληκτική τοπική κουζίνα και αξιοθέατα, όλα στη διάθεση σας με μια απίστευτη προσφορά!
 
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας- Πάσχα: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας - Πάσχα: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village. Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή! Αποκτήστε την τώρα και περάστε ένα αξέχαστο, παραδοσιακό και οικονομικό Πάσχα!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Θεσσαλονίκη, η αρχόντισσα του Βορρά
Η Θεσσαλονίκη, γνωστή και ως «Νύφη του Θερμαϊκού», είναι ένας από τους πιο αγαπημένους προορισμούς καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
 
Απίστευτο...Ιδιώτες θέλουν την Καλντέρα
Έχουν βάλει στο μάτι εκτάσεις – φιλέτα πολλών ελληνικών νησιών με σκοπό το κέρδος και την εκμετάλλευση τους. Μια από αυτές είναι και η Καλντέρα στη Σαντορίνη την οποία διεκδικούν ιδιώτες. Φρένο όμως έβαλε σε αυτή την προσπάθεια η Δικαιοσύνη.
 
Όλος ο τουριστικός κόσμος στο Λονδίνο
3000 δημοσιογράφοι από τα μεγαλύτερα δίκτυα και έντυπα παγκοσμίως αναμένεται να καλύψουν την World Travel Market 2012, που πραγματοποιείται στο Λονδίνο από 5 έως 8 Νοεμβρίου. Και αν τόσοι είναι οι δημοσιογράφοι, αντιλαμβάνεστε το νούμερο των εκθετών και των επισκεπτών που πρόκειται να συναντηθούν στη συγκεκριμένη μεγάλη έκθεση τουρισμού.