Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Χάρι Πότερ

Ανακαλύπτοντας τα μυστικά του Χάρι Πότερ Ο Χάρι Πότερ μαγεύει μικρούς και μεγάλους για σχεδόν μια δεκαετία! Η κινηματογραφική μεταφορά των βιβλίων του Χάρι Πότερ δημιούργησε έναν εκπληκτικό μαγικό κόσμο με θαυμάσια ειδικά εφέ που έδωσαν ζωή σε μυθικά πλάσματα. Τώρα, για πρώτη φορά, πρόκειται να ανοίξουν οι πόρτες του στούντιο όπου η μαγεία ξεκίνησε! Θα έχετε την ευκαιρία να δείτε εκπληκτικά κοστούμια, σκηνικά και εφέ και πολλά άλλα που η κάμερÎ ± δεν έδειξε ποτέ.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αμφιθέα - Πέραμα Αργίες : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αμφιθέα - Πέραμα Αργίες: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε καταπληκτική τιμή εξερευνήστε τα πανέμορφα Ιωάννινα , η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Καρπενήσι - Αργίες: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι - Αργίες: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Απολαύστε τον μοναδικό αυτό προορισμό με διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης!
 
Αθήνα: 20% έκπτωση στον καφέ και το ποτό σας στο All Day Cafe Filosofos
Αθήνα: 20% έκπτωση στον καφέ και το ποτό σας στο All Day Cafe Filosofos. Σε έναν χώρο που θα σας γίνει στέκι, απολαύστε χαλαρές ώρες πίνοντας τον καφέ, το ποτό ή ένα cocktail με έκπτωση! Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους!
 
Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας πανέμορφος προορισμός, γραφικός και παραδοσιακός, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών προλάβετε!
 
Περτούλι - Τρικάλων: 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Περτούλι - Τρικάλων: 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Απολαύστε το καταπράσινο τοπίο, την φιλοξενία του πανέμορφου ξενοδοχείου σας και την ατμόσφαιρα δίπλα στο τζάκι του δωματίου σας με μια μοναδική προσφορά!
 
Αθήνα - Καρέας: 35€ για ένα πλήρες γκουρμέ μενού 2 ατόμων στο εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες
Αθήνα - Καρέας: 35€ για ένα πλήρες γκουρμέ μενού 2 ατόμων στο εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες. Τώρα η υψηλή γαστρονομία είναι προσιτή! Με την καλύτερη θέα της πόλης απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε τιμή καταπληκτική!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Αυξάνονται οι ελληνικές ιαματικές πηγές
Άλλες τρεις ελληνικές πηγές αναγνωρίστηκαν ως ιαματικές από την Ειδική Επιτροπή Προστασίας Φυσικών Ιαματικών Πόρων. Πρόκειται για τις πηγές Παπαϊωάννου στην Αιδηψό, Νέα Απολλωνία στη Βόλβη και Τραϊανούπολη στον Έβρο.
 
Σωματική και ψυχική ευεξία στα Λουτρά Πόζαρ
Είναι η μόδα των Spa ή η αλλαγή φιλοσοφίας ζωής; Το σίγουρο είναι ότι τα ιαματικά λουτρά δεν είναι πλέον προορισμός μόνο για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας. Η φύση θεραπεύει το σώμα και την ψυχή όλων, αναξαρτήτως ηλικίας. Πόσο μάλλον στα Λουτρά Πόζαρ όπου η πολυτέλεια και οι θεραπευτικές ιδιότητες συνδυάζονται με τέλειο τρόπο. Και όλα αυτά στη φιλική για τον ανθρώπινο οργανισμό θερμοκρασία των 37οC!
 
Προς τη «Μαύρη Σπηλιά»....στο Καρπενήσι
Είστε στο Καρπενήσι και θέλετε να κάνετε μια σύντομη πεζοπορική διαδρομή μέσα στη φύση; Το Touristorama σας προτείνει το μονοπάτι προς τη Μαύρη Σπηλιά. Το τοπίο που θα συναντήσετε με τους δύο καταρράκτες στο τέλος της διαδρομής σας είναι μαγευτικό.
 
Τεχνολογικό Detox
Θυμάστε τα πακέτα διακοπών αποτοξίνωσης σε εξωτικά νησιά, σε κέντρα με θεραπείες σπα, μαθήματα γιόγκα και πράσινο τσάι; Η μόδα της σωματικής αποτοξίνωσης φαίνεται να περνάει και μια νέα έρχεται να την αντικαταστήσει: η αποτοξίνωση του μυαλού και πιο συγκεκριμένα η αποτοξίνωση από τη συνεχή χρήση συσκευών τεχνολογίας και επικοινωνίας όπως κινητά τηλέφωνα, smartphone, tablet, laptop και γενικά κάθε λογής gadget.