Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες

Αυτό που θέλουν οι γυναίκες 
Στόχος της νέας έρευνας της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt Hotels & Resorts είναι να αποκωδικοποιήσουν το γυναικείο μυαλό και πιο συγκεκριμένα τι είναι αυτό, ή μάλλον αυτά, που θέλουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε ένα ξενοδοχείο. Τα αποτελέσματα έχουν ενδιαφέρον!
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό: 189€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και Αναστάσιμο Δείπνο
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό: 189€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και Αναστάσιμο Δείπνο. Το φετινό Πάσχα μπορείτε να το γιορτάσετε οικονομικά και παραδοσιακά, σε έναν μοναδικό προορισμό, με μια καταπληκτική προσφορά!
Καλαμπάκα - Αργίες: 49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλαμπάκα - Αργίες: 49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε απίστευτη τιμή μια προσφορά για τις αργίες για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Αποκτήστε την τώρα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Κέρκυρα - Σιδάρι : 81€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε studio
Κέρκυρα - Σιδάρι : 81€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε studio. Μια εκπληκτική προσφορά με Welcome Drink και late check out, σε ένα όμορφο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις για να εξερευνήσετε το πανέμορφο αυτό νησί!
Αγία Τριάδα - Ευρυτανία: 207€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αγία Τριάδα - Ευρυτανία: 207€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Γιορτάστε το Πάσχα με τον πιο παραδοσιακό τρόπο σε μια υπέροχη τοποθεσία! Μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
Δημητσάνα:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Δημητσάνα:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στον γραφικότερο ορεινό προορισμό, ένα ταξιδάκι με χρώματα και αρώματα φθινοπωρινά που σας υποδεχόμαστε με σπιτικό παγωτό. Σε μια καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! ( Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )
Τουρισμός και με λιγότερα... γίνεται!
Η κρίση πιέζει, τα έξοδα τρέχουν και οι ταξιδιώτες απογοητεύονται. Κι όμως... μπορείς να ταξιδέψεις ξοδεύοντας λιγότερα και μάλιστα χωρίς να κάνεις «σκόντο» στην επιλογή του αγαπημένου σου προορισμού.
Πόλο με καμήλες αντί για άλογα
Αυτά που γνωρίζαμε για τις καμήλες μέχρι τώρα ήταν ότι μερικές έχουν μια καμπούρα, άλλες δύο, έχουν την εξαιρετική ικανότητα να βρίσκουν πού υπάρχει νερό από πολύ μακριά, ενώ για να σηκωθούν ισιώνουν πρώτα τα πίσω πόδια. Κάτι που δεν γνωρίζαμε για τις καμήλες μέχρι τώρα είναι ότι στο Ντουμπάι συμμετέχουν σε παιχνίδια πόλο υποκαθιστώντας τα άλογα.
Τα πιο ηλιόλουστα μέρη του κόσμου
Ένας πλανητικός οδηγός… ήλιου φέρνει τη Ρόδο στις υψηλότερες θέσεις σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με τις μετρήσεις που έγιναν το 2012. Το www.touristorama.com σας παρουσιάζει τις περιοχές που δεν πρέπει να πάτε χωρίς το αντηλιακό σας.