Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Και μαζί και μόνοι...

Προορισμοί... για μοναχικούς ταξιδιώτες Για πολλούς το ταξίδι είναι μια εμπειρία που μοιράζεται με καλή παρέα. Για άλλους όμως είναι προσωπική υπόθεση! Οι προορισμοί που επιλέγουν έχουν συνήθως κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως η ασφάλεια και τα πολλά αξιοθέατα. Ας δούμε ποιοι είναι οι ιδανικοί προορισμοί για τους σόλο ταξιδιώτες.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μύκονος - Πάσχα: 300€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα
Μύκονος - Πάσχα: 300€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα. Γιορτάστε το Πάσχα στην κοσμοπολίτικη Μύκονο με μια καταπληκτική προσφορά! Late check out, Welcome Drink και το πασχαλινό αυγό με ένα τσουρέκι στο δωμάτιο σας!
 
Ντουμπαί : 360€ το άτομο για ένα 4ήμερο πακέτο σε ξενοδοχείο 4*
Ντουμπαί : 360€ το άτομο για ένα 4ήμερο πακέτο σε ξενοδοχείο 4*. Η πύλη της Ανατολής στα πόδια σας με μια καταπληκτική προσφορά! Παλάτια, τεχνητά νησάκια , εμπορικά κέντρα , το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο, έρημο, παραλίες, παραδοσιακά σουκς... στο Ντουμπάι υπάρχουν τα πάντα!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Η υψηλή τεχνολογία στην υπηρεσία του ταξιδιώτη
Φτάνοντας στο αεροδρόμιο κάνετε check-in από το smartphone σας και αφήνετε τις αποσκευές σας. Οι βιομετρικές σας πληροφορίες έχουν καταγραφεί από αισθητήρες δίνοντας σήμα στις κάμερες ασφαλείας ότι δεν αποτελείτε κίνδυνο και περνάτε για επιβίβαση.
 
Πολυτέλειες στο νέο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης
Αεροδρόμιο κομβικό για όλη την Ευρώπη, ικανό να εξυπηρετεί επιπλέον έξι εκατομμύρια επιβάτες το χρόνο, με πρόσβαση σε εστιατόρια και καταστήματα αλλά και να σταθμεύουν νέου τύπου αεροσκάφη. Ποιο είναι;
 
Ασφάλεια κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας.
Πόσες φορές δεν έχετε ταξιδέψει και σας έχουν συμβεί διάφορα απρόοπτα που σας χάλασαν την διάθεση αλλά και το ταξίδι; Άραγε εκείνες τις στιγμές δεν θα θέλατε έναν δικό σας άνθρωπο να σας βοηθήσει;
 
Διασχίζοντας τον Άτλαντα με μηχανή...
Ο ταλαντούχος ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος μας εξομολογείται...