Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Δωρεάν κουπόνια φαγητού!

Π. Φάληρο: 22€ για ένα πλήρες μενού στο μεζεδοπωλείο Ο Κάβος της Νιράς Π. Φάληρο: 22€ για ένα πλήρες μενού στο μεζεδοπωλείο Ο Κάβος της Νιράς. Μια καταπληκτική τιμή για ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο, σε έναν φιλόξενο χώρο με ζωντανή μουσική για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αθήνα: 20% έκπτωση στον καφέ και το ποτό σας στο All Day Cafe Filosofos
Αθήνα: 20% έκπτωση στον καφέ και το ποτό σας στο All Day Cafe Filosofos. Σε έναν χώρο που θα σας γίνει στέκι, απολαύστε χαλαρές ώρες πίνοντας τον καφέ, το ποτό ή ένα cocktail με έκπτωση! Μια προσφορά για όλους μας τους φίλους!
 
Αθήνα - Καρέας: 35€ για ένα πλήρες γκουρμέ μενού 2 ατόμων στο εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες
Αθήνα - Καρέας: 35€ για ένα πλήρες γκουρμέ μενού 2 ατόμων στο εστιατόριο Μπαλκόνι στις Κυκλάδες. Τώρα η υψηλή γαστρονομία είναι προσιτή! Με την καλύτερη θέα της πόλης απολαύστε μοναδικές γεύσεις σε τιμή καταπληκτική!
 
Αθήνα, Νέο Ηράκλειο: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην μπυραρία ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ
Αθήνα, Νέο Ηράκλειο: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην μπυραρία ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ,με μία σαλάτα, ένα ορεκτικό, δύο κυρίως πιάτα και ένα γλυκό. Δοκιμάστε τα προσεγμένα πιάτα και την μεγάλη ποικιλία μπύρας σε super τιμή. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Η πιο ατμοσφαιρική μπυραρία σας περιμένει...
 
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais. Απολαύστε φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακή τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!