Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Ένα χαλί από τουλίπες...

Χαλί από τουλίπες Έχετε δει ποτέ περισσότερες από 7 εκατομμύρια τουλίπες ανθισμένες; Αν όχι, τότε το υπέροχο αυτό θέαμα σας περιμένει στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Keukenhof, τον πιο όμορφο ανοιξιάτικο κήπο του κόσμου. Εκτός από τα περισσότερα από 320 στρέμματα ανθισμένων λουλουδιών, ο κήπος Keukenhof προσφέρει 30 σόου λουλουδιών, 7 καταπληκτικούς κήπους έμπνευση και 100 υπέροχα έργα τέχνης.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Αργίες :69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Ασπράγγελοι - Αργίες :69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής, με μοναδική θέα την χαράδρα του Βίκου, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε και γυρίστε ανανεωμένοι όσο ποτέ!
 
Καρπενήσι - Κ. Δευτέρα: 130€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι - Κ. Δευτέρα: 130€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια καταπληκτική προσφορά σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας! Αποκτήστε την τώρα και χαλαρώστε όσο ποτέ!
 
Ναύπλιο - Κ. Δευτέρα: 165€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ναύπλιο - Κ. Δευτέρα: 165€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Με θέα το Παλαμήδι και το Μπούρτζι απολαύστε μια μοναδική εκδρομή χαλάρωσης και ξεκούρασης! Σε μια πόλη ιδανική για όλες τις εποχές του χρόνου!
 
Αμφιθέα - Πέραμα Αργίες : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αμφιθέα - Πέραμα Αργίες: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε καταπληκτική τιμή εξερευνήστε τα πανέμορφα Ιωάννινα , η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Καρπενήσι - Αργίες: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι - Αργίες: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Απολαύστε τον μοναδικό αυτό προορισμό με διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης!
 
Αίγιο - Λάκκα - Κ. Δευτέρα: 100€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αίγιο - Λάκκα - Κ. Δευτέρα: 100€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Διαμονή σε ένα αυθεντικό αρχοντικό με θέα τον Κορινθιακό κόλπο, πρωινό από τοπικά, αγνά υλικά, late check out και Welcome Drink, μια καταπληκτική προσφορά για την Κ. Δευτέρα σε μοναδική τιμή!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Τα ωραιότερα συντριβάνια στον κόσμο
Φοντάνα ντι Τρέβι, Ρώμη: Η Φοντάνα ντι Τρέβι είναι το μεγαλύτερο μπαρόκ σιντριβάνι στη Ρώμη, με 26 μέτρα ύψος και 20 μέτρα πλάτος. Ο θρύλος λέει ότι αν ρίξεις ένα νόμισμα, θα επιστρέψεις στη Ρώμη μια μέρα. Εξαιτίας του θρύλου αυτού περίπου € 3.000 ρίχνονται στο σιντριβάνι καθημερινά. Τα χρήματα που μαζεύονται το βράδυ από τους αρμόδιους χρησιμοποιούνται για τη συντήρηση του μνημείου.
 
Ανθισμένες Κερασιές
Ο ερχομός της άνοιξης σημαίνει την αναβίωση της φύσης που γίνεται καταπράσινη και γεμάτη λουλούδια. Η Ιαπωνία υποδέχεται τον ερχομό της άνοιξης με το δικό τρόπο γιορτάζοντας τις ολάνθιστες κερασιές, ένα έθιμο που έχει τις ρίζες του βαθιά στο παρελθόν αλλά συνεχίζει να ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους κάθε χρόνο.
 
Αξιοθέατα με ξεχωριστή πνευματική σημασία
Αν αναζητάτε κάποιο βαθύτερο νόημα στα ταξίδια σας, τα αξιοθέατα αυτά είναι χώροι προσκυνήματος και μεγάλης πνευματικής σημασίας. Ακόμη και αν πιστεύετε σε κάποια άλλη θρησκεία, η ιερότητα των χώρων θα σας συναρπάσει. Αν δεν πιστεύετε, μήπως ήρθε η ώρα να συναντηθείτε με την πίστη σας;
 
Castel Gandolfo: Το εξοχικό του Πάπα
Παρά το γεγονός ότι ο Πάπας Βενέδικτος XVI άφησε τον παπικό θώκο, πρόκειται να παραμείνει στο πολυτελές Castel Gandolfo, την Παπική θερινή κατοικία, τουλάχιστον για μερικές εβδομάδες.