Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Δωρεάν κουπόνια για εστιατόρια και καφετέριες!

Π. Φάληρο: 22€ για ένα πλήρες μενού στο μεζεδοπωλείο Ο Κάβος της Νιράς Π. Φάληρο: 22€ για ένα πλήρες μενού στο μεζεδοπωλείο Ο Κάβος της Νιράς. Μια καταπληκτική τιμή για ένα πλήρες γεύμα ή δείπνο, σε έναν φιλόξενο χώρο με ζωντανή μουσική για στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης!

Δείτε και άλλες προσφορές...


Π. Φάληρο: 21€ για ένα πλήρες μενού με κρεατικά στο μεζεδοπωλείο Ο Κάβος της Νιράς
Π. Φάληρο: 21€ για ένα πλήρες μενού με κρεατικά στο μεζεδοπωλείο Ο Κάβος της Νιράς. Απολαύστε πεντανόστιμα πιάτα σε ένα όμορφο και φιλικό μαγαζί με ζωντανή μουσική! Μοναδική τιμή για όλους τους φίλους μας!
Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό Δυό Δεκάρες η Οκά
Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό και όχι μόνο... Δυό Δεκάρες η Οκά, με μία πλούσια σαλάτα, δύο ορεκτικά και δύο κυρίως πιάτα με ελέυθερη επιλογή από τον κατάλογο και 2 γλυκά. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Μια δοκιμή θα σας πείσει (και δυο και τρεις)...
Αθήνα, Νέο Ηράκλειο: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην μπυραρία ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ
Αθήνα, Νέο Ηράκλειο: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην μπυραρία ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ,με μία σαλάτα, ένα ορεκτικό, δύο κυρίως πιάτα και ένα γλυκό. Δοκιμάστε τα προσεγμένα πιάτα και την μεγάλη ποικιλία μπύρας σε super τιμή. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Η πιο ατμοσφαιρική μπυραρία σας περιμένει...
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais. Απολαύστε φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακή τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café. Γιατί στο νέο στέκι της πόλης διασκεδάζετε με λιγότερα από 6€ το άτομο!! Καλή σας διασκέδαση!
Αθήνα - Καισαριανή: 15€ ένα μενού 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο Η Κουμπάνια
Αθήνα - Καισαριανή: 15€ ένα μενού 2 ατόμων στο μεζεδοπωλείο Η Κουμπάνια. Απολαύστε γευστικά πιάτα με τη συνοδεία ζωντανής ρεμπέτικης μουσικής σε τιμή καταπληκτική!