Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Παράξενοι νόμοι από όλο τον κόσμο

Παράξενοι νόμοι από όλο τον κόσμο Αλλού λιγότερο αλλού περισσότερο, κάθε προορισμός είναι διαφορετικός, με διαφορετικές εικόνες, συνήθειες, έθιμα αλλά και νόμους. Πριν ξεκινήσετε το ταξίδι σας ενημερωθείτε γιατί κανείς δεν θέλει να ξοδεύει τα χρήματά του σε πρόστιμα ή ακόμα χειρότερα περνώντας τις μέρες του στη φυλακή.

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας πανέμορφος προορισμός, γραφικός και παραδοσιακός, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών προλάβετε!
Βίλια - Αττικής:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό
Βίλια - Αττικής:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Μόλις 1 ώρα από την Αθήνα, στους πρόποδες του Κιθαιρώνα, σε μια πευκόφυτη περιοχή, ιδανική προσφορά για μια απόδραση με μικρό κόστος αλλά μεγάλη χαλάρωση!
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά - Αργίες :156€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά - Αργίες:156€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα μαγευτικό τοπίο, ξεκούραση και χαλάρωση όπως δεν τα είχατε φανταστεί, με μια καταπληκτική προσφορά για τις αργίες της Κ. Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου!
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - Αργίες: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος - Αργίες: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρυτανίας μια μοναδική προσφορά για τις αργίες της Κ. Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου.
Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι
Λίμνη Πλαστήρα - Κρυονέρι:115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε σουίτα με τζάκι. Χαρίστε στον εαυτό σας την χαλάρωση και την ξεκούραση που σας αξίζει! Διαμονή σε πολυτελή δωμάτια με τζάκι σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες !Ισχύει για διανυκτερεύσεις από Πέμπτη έως και Κυριακή βράδυ.
Καστοριά: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καστοριά: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια πόλη αγκαλιά με μια λίμνη, ένα ιδανικό τοπίο όλες τις εποχές του χρόνου, ανακαλύψτε την με μια καταπληκτική προσφορά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείου που σας προσφέρει κάθε άνεση!

Δείτε και άλλα άρθρα...


Αεροδρόμιο ή… γκαλερί;
Ένα μοναδικό έργο τέχνης έχουν την ευκαιρία να δουν και να θαυμάσουν οι επιβάτες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος» πριν επιβιβαστούν ή μόλις έχουν αποβιβαστεί από το αεροπλάνο.
Προορισμοί... για μοναχικούς ταξιδιώτες
Για πολλούς το ταξίδι είναι μια εμπειρία που μοιράζεται με καλή παρέα. Για άλλους όμως είναι προσωπική υπόθεση! Οι προορισμοί που επιλέγουν έχουν συνήθως κάποια κοινά χαρακτηριστικά, όπως η ασφάλεια και τα πολλά αξιοθέατα. Ας δούμε ποιοι είναι οι ιδανικοί προορισμοί για τους σόλο ταξιδιώτες.
Το καρναβάλι της Χίου
Αν είστε τυχεροί και βρεθείτε στη Χίο την περίοδο που γιορτάζονται οι Απόκριες, θα γίνετε μάρτυρες μερικών από τα πιο όμορφα έθιμα του νησιού, ενώ θα διασκεδάσετε απίστευτα. Μάθετε περισσότερα για τα έθιμα και το καρναβάλι από το www.touristorama.com.
Οι Ιρλανδοί ντύνονται στα πράσινα
Και ενώ εμείς θα χορεύουμε στους ρυθμούς του Καρναβαλιού την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καίγοντας το βασιλιά Καρνάβαλο, οι Ιρλανδοί όλου του κόσμου θα γιορτάζουν την ημέρα του πολιούχου της Ιρλανδίας, τον Άγιο Πατρίκιο.
Προορισμοί εκτός δικτύου...
Απενεργοποιήστε το κινητό σας τηλέφωνο και ξεκινήστε για να γνωρίσετε τρεις προορισμούς όπου δεν έχετε καμία επιλογή παρά να βρεθείτε εκτός τηλεπικοινωνιακού δικτύου! Ξεχάστε τα SMS στους φίλους, τις αναρτήσεις των φωτογραφιών στο facebook και τα σχόλια στο twitter και απλά απολαύστε το ταξίδι σας.