Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Γιαπωνέζοι γυμνοί στους δρόμους

Γιαπωνέζοι γυμνοί στους δρόμους 
Η θέα των γυμνών αντρών που συναγωνίζονται για καλή τύχη είναι γοητευτική και μυστηριώδης στο πιο εκκεντρικό φεστιβάλ της Ιαπωνίας, το Hadaka Matsuri. Εννέα χιλιάδες άνδρες, φορώντας μόνο παραδοσιακά γιαπωνέζικα εσώρουχα, αγωνίζονται σκληρά μεταξύ τους ποδοπατώντας ο ένας τον άλλο για ένα ζευγάρι τυχερά ραβδιά που πετάει ένας ιερέας από το παράθυρο του Ναού Saidaiji στην Οκαγιάμα.
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :156€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :156€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα μαγευτικό τοπίο, ξεκούραση και χαλάρωση όπως δεν τα είχατε φανταστεί, με μια καταπληκτική προσφορά για τις αργίες της Κ. Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου!
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι, Άγιος Νικόλαος: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Ευρυτανίας μια μοναδική προσφορά για τις αργίες της Κ. Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου.
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village. Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή! Αποκτήστε την τώρα και περάστε ένα αξέχαστο, παραδοσιακό και οικονομικό Πάσχα!
Καλαμπάκα - Αργίες: 49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καλαμπάκα - Αργίες: 49€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε απίστευτη τιμή μια προσφορά για τις αργίες για την απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση! Αποκτήστε την τώρα ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα!
Stonehegde από φελιζόλ
H Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών έχει το δικό της Stonehenge φτιαγμένο από φελιζόλ! Αυτό το αντίγραφο σε κανονικό μέγεθος φτιάχτηκε από τον Mark Cline του Enchanted Castle Studio το 2004, με τα κομμάτια του τοποθετημένα σε αστρονομικά σωστές θέσεις και η ομοιότητα με το αυθεντικό είναι εκπληκτική.
Όταν ένα love story γίνεται αφορμή για ταξίδι
Όταν ένα από τα πιο κλασικά μυθιστορήματα έχει γενέθλια, τότε γίνεται η αφορμή για να γιορτάσουμε και να ταξιδέψουμε. Αυτό σκέφτηκαν και οι υπεύθυνοι του Βρετανικού Οργανισμού Τουρισμού που ανακύρηξαν τη φετινή χρονιά, έτος της Jane Austen, αφού το έργο της «Περηφάνια και προκατάληψη» έκλεισε 200 χρόνια από την κυκλοφορία της πρώτης του έκδοσης.
Μια πλωτή εξέδρα στο… Φάληρο
Μια εξέδρα μέσα στη θάλασσα που θα εχει μια πλατεία, ένα εστιατόριο, μια κερκίδα απ όπου θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει θαλάσσια αγωνίσματα αλλά και σταθμούς αφίξεων ταξί και φερρυ μπωτ. Σας ακούγεται λίγο… διαστημικό το συγκεκριμένο σχέδιο ή μήπως θυμίζει λίγο… Ντουμπάι; Και όμως θα είναι πραγματικότητα σε λίγο καιρό στο παραλιακό μέτωπο της Αθήνας.
Δάσος σε ορόφους; Κι όμως υπάρχει!
Με την ατμοσφαιρική ρύπανση να έχει πάρει στις μεγαλουπόλεις διαστάσεις επιδημίας, η ανάγκη για την ανεύρεση μιας σωτήριας λύσης είναι πιο επιτακτική από ποτέ. Και ενώ το Πεκίνο πνίγεται στο νέφος, το Μιλάνο μάλλον βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ενός έργου που θα φέρει κυριολεκτικά άλλον αέρα στην πόλη.