Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Σουπιές με σάλτσα για την Καθαρή Δευτέρα!

Σουπιές με σάλτσα 
Ελληνικό παραδοσιακό πιάτο, νηστίσιμο, καλοκαιρινό, τρώγεται το ίδιο ευχάριστα κρύο ή ζεστό , οι σουπιές με σάλτσα θα σας ενθουσιάσουν!
Αμφιθέα - Πέραμα Αργίες : 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αμφιθέα - Πέραμα Αργίες: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε καταπληκτική τιμή εξερευνήστε τα πανέμορφα Ιωάννινα , η απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε μια προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
Καρπενήσι - Αργίες: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι - Αργίες: 120€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Απολαύστε τον μοναδικό αυτό προορισμό με διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης!
Τολό - Κ. Δευτέρα: 118€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Τολό - Κ. Δευτέρα: 118€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Δίπλα στο Ναύπλιο, με δεκάδες επιλογές διασκέδασης, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της περιοχής, late check out, πλούσιο πρωινό και κρασί με φρούτα για την υποδοχή σας... μια καταπληκτική προσφορά!
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας - Αργίες: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα στα Giannis Village
Αστακός Αιτωλοακαρνανίας - Αργίες: 79€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα στα Giannis Village σε σουίτα με πρωινό στο δωμάτιο και late check out! Μια καταπληκτική προσφορά για το 3ήμερο της Κ. Δευτέρας και της 25ης Μαρτίου!
Πήλιο - Άφησσος - Αργίες : 240€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πήλιο - Άφησσος - Αργίες: 240€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Αφεθείτε στην μαγεία ενός υπέροχου προορισμού και χαλαρώστε απόλυτα! Μια καταπληκτική προσφορά για μια υπέροχη εκδρομή την Κ. Δευτέρα ή την 25η Μαρτίου!
Το μουσείο των ...Κακών Τεχνών!
Τα μουσεία οι χώροι τέχνης και γενικά ο πολιτισμός, είναι για πολλούς ταξιδιώτες ένας από τους λόγους για να επιλέξουν τον προορισμό του ταξιδιού τους. Η Βοστώνη, έχει να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού κάτι πραγματικά μοναδικό!
Η τεχνολογία στην υπηρεσία των ξενοδοχείων
Είναι πλέον πρακτικές και «εργαλεία» που χρησιμοποιούν όλα τα μεγάλα ξενοδοχεία θέλοντας να συμβαδίσουν με το… ηλεκτρονικό πνεύμα της εποχής μας. Τα smartphones και τα tablets είναι στην καθημερινότητα μας και οι χρήστες τους είναι χιλιάδες. Αυτό σκέφτηκαν και οι άνθρωποι του Astir Palace Resort και του The Westin Athens.
Πως να οργανώσετε ένα ταξίδι σε όλο τον κόσμο
Το απόλυτο ταξίδι: ο γύρος του πλανήτη. Εκπληκτικό ταξίδι για τους ταξιδιώτες που θέλουν να τα δουν όλα, ή που απλά είναι αναποφάσιστοι για τον προορισμό τους. Αλλά η υλοποίηση του ταξιδιού σε όλο τον κόσμο μπορεί να είναι μια δύσκολη και σύνθετη επιχείρηση.
Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης Γουλανδρή
Εγκαινιάστηκε το 1979 με αφορμή την έκθεση γλυπτών του ανδριώτη καλλιτέχνη Μιχάλη Tόμπρου.Στην πορεία τα εκθέματα εμπλουτίστηκαν με μέρος της ιδιωτικής συλλογής του ιδρύματος που αποτελείται από περισσότερα από 300 έργα διακεκριμένων Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών.