Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ξένοι μιλούν ελληνικά μέσω... iPhone

Ξένοι μιλούν ελληνικά μέσω... iPhone Δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιος τουρίστας σας εχει σταματήσει στο δρόμο και σας ζητά πληροφορίες. Αν όμως γνώριζε την ελληνική γλώσσα, δεν θα ήταν τα πράγματα πιο εύκολα για εκείνον; Και όμως, την ξέρει…
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αστυπάλαια - Πάσχα: 98€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αστυπάλαια - Πάσχα: 98€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό!
 
Μεσολόγγι- Πάσχα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο
Μεσολόγγι- Πάσχα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο. Ένας ιστορικός προορισμός, με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πολλές δυνατότητες για διασκέδαση και παράδοση, ιδανική επιλογή για να περάσετε το Πάσχα ήρεμα και οικονομικά!
 
Νάξος - Πάσχα: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Νάξος - Πάσχα: 109€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Το Πάσχα φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να το απολαύσουμε σε καλοκαιρινούς προορισμούς δίπλα στη θάλασσα! Ζήστε το ξεχωριστά στο πανέμορφο αυτό νησί με μια καταπληκτική προσφορά!
 
Κρήτη Χερσόνησσος - Πάσχα: 166€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Κρήτη Χερσόνησσος - Πάσχα: 166€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια μοναδική προσφορά για να γιορτάσετε το φετινό Πάσχα με μοναδικό τρόπο. Αποκτήστε την τώρα και χαρείτε την υπέροχη Κρήτη στα καλύτερα της!
 
Ρέθυμνο - Πάσχα: 133€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Ρέθυμνο - Πάσχα: 133€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Ένας από τους πιο όμορφους και παραδοσιακούς προορισμούς του τόπου μας σας καλωσορίζει με μια μοναδική προσφορά για ένα Πάσχα που θα σας μείνει αξέχαστο!
 
Καλάβρυτα - Πάσχα:179€ ένα 4ήμερο για 2-4 άτομα
Καλάβρυτα - Πάσχα:179€ ένα 4ήμερο για 2-4 άτομα. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς μια μοναδική προσφορά για το φετινό Πάσχα. Αποκτήστε την τώρα και διασκεδάστε όσο ποτέ!
 
Πάρος - Πάσχα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το Πάσχα όπως δεν το ζήσατε ποτέ ξανά στο μοναδικό αυτό νησί! Μια απίστευτη προσφορά που συνδυάζει την παράδοση με τις πανέμορφες παραλίες και τις αμμουδιές!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Οι ιαματικοί παράδεισοι του κόσμου
Οι λαοί του αρχαίου κόσμου είχαν ήδη ανακαλύψει τις ευεργετικές ιδιότητες του νερού των ιαματικών πηγών, δημιουργώντας παράδοση ιδιαίτερα σε περιοχές που υπάρχουν σε αφθονία.
 
Ελληνικές λουτροπόλεις
Τα ιαματικά λουτρά της Ελλάδας είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με την ιστορία του της χώρας μας. Οι αρχαίοι Έλληνες ήταν οι πρώτοι που χρησιμοποίησαν τα λουτρά, ενώ από τον 13ο αιώνα π.Χ. τα λουτρά χρησιμοποιούνταν για θεραπευτικούς σκοπούς, μία χρησιμότητα που ισχύει μέχρι και τις μέρες μας.
 
Τα ταξίδια... κλειδί στην ανθρώπινη ευτυχία
Παγκόσμια ημέρα ευτυχίας θεσπίστηκε η 20η Μαρτίου σε Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ και συμπτωματικά μια νέα έρευνα για τα ταξίδια και την ευτυχία δημοσιοποιήθηκε από Βρετανούς και έφερε στο φως τα εξής στοιχεία.
 
Αλλάζει ο τρόπος έκδοσης βίζας για την Ινδία
Θέλετε να ταξιδέψετε για την Ινδία; Όπως είναι γνωστό είναι απαραίτητη η βίζα. Όταν όμως θα εκδοθεί και θα έρθει η στιγμή που θα μπορείτε να την παραλάβετε θα πρέπει να πάτε αυτοπροσώπως. Αυτό τουλάχιστον ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες το Κέντρο Υπηρεσιών Αιτήσεων Θεώρησης Εισόδου.