Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Ανοιξιάτικες αποδράσεις σε Ζαγοροχώρια, Δημητσάνα, Καρπενήσι και Καλάβρυτα από 35€ τα 2 άτομα

Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό Ζαγοροχώρια - Βίτσα : 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας, μια καταπληκτική προσφορά για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση!
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Δημητσάνα:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Δημητσάνα:89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στον γραφικότερο ορεινό προορισμό, ένα ταξιδάκι με χρώματα και αρώματα φθινοπωρινά που σας υποδεχόμαστε με σπιτικό παγωτό. Σε μια καταπληκτική τιμή αποκτήστε την προσφορά μας τώρα!!! ( Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )
 
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο
Καρπενήσι - Μεγάλο Χωριό: 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και δείπνο. Ένας πανέμορφος προορισμός , ιδανικός για μια χειμερινή εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! Ένα δείπνο, late check out και διαμονή ενός παιδιού δωρεάν!
 
Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση
Καλάβρυτα: 35€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα για απόλυτη χαλάρωση. Ξεκούραση και ηρεμία σε μια πανέμορφη τοποθεσία, σε όμορφα και καθαρά δωμάτια , μια προσφορά για όλο το φθινόπωρο και τον χειμώνα! Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως Πέμπτη
 
Βυτίνα: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια
Βυτίνα: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια. Αφήστε τα όλα πίσω σας και αποδράστε σε ένα μαγευτικό προορισμό! Το απόλυτο φθινοπωρινό τοπίο στη διάθεση σας και σε τιμή απίστευτη!
 
Μάνη: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας
Μάνη: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας. Αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς για διαμονή, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, δίπλα στις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου!
 
Ελατοχώρι Πιερίας:59€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ελατοχώρι Πιερίας:59€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο στον ξενώνα Πήγασο με πλήρες παραδοσιακό πρωινό, welcome drink, late check out και 15% έκπτωση στην ταβέρνα Ανώι.Ένας υπέροχος συνδυασμός ηρεμίας και ξεκούρασης δίπλα στη φύση!