Παρασκευή 26 Απριλίου 2013

Οι 5 Φυλακές που θα αγαπήσετε….

Οι 5 Φυλακές που θα αγαπήσετε…. Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως ορισμένες από τις πιο ανατριχιαστικές φυλακές στον κόσμο έχουν γίνει πλέον ενδιαφέροντες προορισμοί στις οποίες μπορεί κανείς να ταξιδέψει, να περιηγηθεί ακόμα και να διανυκτερεύσει για κάποια βράδια στα πρώην κελιά.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα
Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι η ιδανική επιλογή για ένα Πάσχα που τα έχει όλα, ήθη και έθιμα, παράδοση, θαλασσινή αύρα και κοσμοπολίτικο αέρα!
 
Αμοργός - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Αμοργός - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Μια ανοιξιάτικη εκδρομή σε ένα ξεχωριστό νησί, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή, μια ευκαιρία να γνωρίσετε την Αμοργό!
 
Λουτρά Πόζαρ - Πάσχα: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Πάσχα: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα φυσικό τοπίο απίστευτης ομορφιάς, κάντε μια εκδρομή για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση! Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
 
Κέα - Πάσχα: 243€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Κέα - Πάσχα: 243€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα . Η μαγευτική Τζιά σας περιμένει για την ομορφότερη εκδρομή που κάνατε ποτέ! Μια καταπληκτική προσφορά που απλά δεν πρέπει να χάσετε!
 
Πάρος - Πάσχα: 92€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 92€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή στη Νάουσα σε όμορφα και άνετα δωμάτια! Αποκτήστε την και περάστε τις γιορτές ιδιαίτερα και οικονομικά!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Ρωσία: υποδομές για τουρίστες με προβλήματα υγείας
Έχουν χρήματα, ξοδεύουν αρκετά αλλα την ίδια στιγμή θέλουν όσοι επισκέπτονται την χώρα τους να περνούν καλά και να απολαμβάνουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Γι αυτό το λόγο προχωρούν σε επενδύσεις, εκπαιδεύουν προσωπικό και στοχεύουν σε συγκεκριμένους τουρίστες
 
Ταξιδεύοντας στο Παρίσι!
Μία πόλη ιστορική, βγαλμένη από παραμύθι. Αν κλείσετε τα μάτια σας και ταξιδέψετε μέσα στο χωροχρόνο της αιώνιας πόλης, η φαντασία σας θα σας οδηγήσει σε μυθικά μονοπότια, σε κινηματογραφικές σκηνές και σε ένα επίγειο παράδεισο αφημένο στο καμβά ενός πίνακα ζωγραφικής.
 
Περούτζια! Η πιο ζωντανή Μεσαιωνική πόλη της Ιταλίας
Μία από τις πιο όμορφες πόλεις της Ιταλίας είναι και η Περούτζια! Το μεσαιωνικό της στυλ, η άρτια αρχιτεκτονική της, η κουλτούρα της αλλά και η απλότητα των κατοίκων θα μαγέψουν σίγουρα τον κάθε επισκέπτη που θέλει να βιώσει μία ξεχωριστή εμπειρία.
 
Προορισμοί για σινεφίλ
Τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου έχουν αναδείξει τις πόλεις που διοργανώνονται σε πόλους έλξης επισκεπτών, είτε για την αίγλη των λαμπερών διοργανώσεων, είτε για τη γοητεία του ταξιδιού σε μια πόλης που τότε μοιάζει πιο φωτεινή.
 
Ένα πάρκο... μικρογραφία της Μόσχας
Ένα μοναδικό θεματικό πάρκο στο κέντρο της Μόσχας όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να δει όλη την ιστορία της Ρωσίας, είναι στα σκαριά. Είναι χαρακτηριστικό ότι κατά τη διάρκεια των πρώτων συζητήσεων ο πρύτανης του Κρατικού Πανεπιστημίου Μόσχας, Βίκτωρ Σαντόβνιτσι, θυμήθηκε ένα παρόμοιου είδους χωριουδάκι στην Κίνα και πρότεινε κατά το παράδειγμά του τουλάχιστον μια φορά το χρόνο να οργανώνεται φεστιβάλ.
 
Οι γιορτές της άνοιξης
Η επίσημη ημερομηνία έναρξης της άνοιξης στο βόρειο ημισφαίριο είναι η εαρινή ισημερία, η μέρα στην οποία η μέρα και η νύχτα έχουν ίση διάρκεια. Φέτος η εαρινή ισημερία είναι στις 20 Μαρτίου και πολλοί πολιτισμοί και θρησκείες έχουν γιορτές με τις οποίες καλωσορίζουν την άνοιξη ως μια εποχή αναγέννησης τόσο της φύσης όσο και του πνεύματος.