Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μουσείο του κόσμου;

Το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο! Στην Αγία Πετρούπολη βρίσκεται το μεγαλύτερο μουσείο στον κόσμο και φέρει το όνομα Ερμιτάζ. Η λέξη Ερμιταζ είναι γαλλική, εκ παραφθοράς της ελληνικής λέξης ερημητήριο. Με τον όρο αυτό οι Γάλλοι αποκαλούσαν οποιαδήποτε εξοχική ή απόκεντρη κατοικία.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ζαγοροχώρια - Μονοδένδρι: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ζαγοροχώρια - Μονοδένδρι: 59€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε καταπληκτική τιμή μια προσφορά - ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ελλάδας!
 
Σύβοτα :259€ ένα 3ήμερο για 8 άτομα σε πολυτελή Villa
Σύβοτα :259€ ένα 3ήμερο για 8 άτομα σε πολυτελή Villa. Μια εκδρομή σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Ελλάδας σε μοναδική τιμή! Αποκτήστε την προσφορά μας και ανακαλύψτε τα Σύβοτα με όλη σας την παρέα!
 
Αστυπάλαια - Πάσχα : 172€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου
Αστυπάλαια - Πάσχα : 172€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου!
 
Μεσολόγγι- Πάσχα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο
Μεσολόγγι- Πάσχα : 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και αναστάσιμο δείπνο. Ένας ιστορικός προορισμός, με ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, πολλές δυνατότητες για διασκέδαση και παράδοση, ιδανική επιλογή για να περάσετε το Πάσχα ήρεμα και οικονομικά!
 
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 170€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε suite
Λουτρά Πόζαρ, Λουτράκι Αριδαίας: 170€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε suite. Το απόλυτο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης, απολαύστε την πολυτέλεια που σας αξίζει στο Chateau Rond Suites 5*! Ανανεωθείτε στις εγκαταστάσεις spa με υδρομασάζ και χαμάμ με μια προσφορά καταπληκτική! Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο.
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Ένα αρχαίο ναυπηγείο στον Πειραιά
Μπορεί να πάρει καιρό αλλά όσοι επισκέπτες βρεθούν στον Πειραιά θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά ένα… αρχαίο ναυπηγείο. Οι νεώσοικοι, όπως αποκαλούνταν στην αρχαιότητα, ήταν στέγαστρα για φύλαξη ανελκυσθέντων από τη θάλασσα πλοίων και τους ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη Δανών.
 
Μουσείο παγωτού στην Ιταλία
Το ίδρυμα Carpigiani Foundation άνοιξε το πρώτο μουσείο στο κόσμο αφιερωμένο στο ιταλικό παγωτό gelato που ως γνωστόν η γεύση του αλλά και η εικόνα του κερδίζει τις καρδιές μικρών και μεγάλων.
 
Μουσείο Ακρόπολης: Ειδικές εκδηλώσεις την 25η Μαρτίου
Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου πλησιάζει και το Μουσείο της Ακρόπολης θέλοντας να τιμήσει με ξεχωριστό τρόπο την ημέρα έχει ετοιμάσει ειδικές εκδηλώσεις και εργαστήρια. Το μουσείο θα λειτουργήσει από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Διαβάστε όλο το πρόγραμμα για εκείνη την ημέρα.
 
«Αέραααα, αέρααααα…»
Είναι μια πόλη που… μάτωσε ίσως περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη. Οι κάτοικοι της πλήρωσαν πολύ ακριβά. Δεκάδες χρόνια μετά όμως η ιστορία έρχεται να τους δικαιώσει και σε λίγο καιρό θα είναι σημείο αναφοράς. Ένα μουσείο με μοναδικά εκθέματα θα φτιαχτεί στην πόλη για να θυμίζει στους επισκέπτες και στους τουρίστες ότι η ιστορία γράφτηκε με… πραγματικό αίμα.