Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί...

Οι πιο ρομαντικοί προορισμοί Η γιορτή των ερωτευμένων δεν είναι μακριά και είναι μια αφορμή για να περάσετε λίγο περισσότερο χρόνο με το ταίρι σας. Για να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τη ρομαντική σας απόδραση σας προτείνουμε τους πιο ρομαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο σύμφωνα με παγκόσμια έρευνα για τις ρομαντικές προτιμήσεις των ταξιδιωτών.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αμοργός - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Αμοργός - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Μια ανοιξιάτικη εκδρομή σε ένα ξεχωριστό νησί, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή, μια ευκαιρία να γνωρίσετε την Αμοργό!
 
Λουτρά Πόζαρ - Πάσχα: 117€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Πάσχα: 117€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε ένα φυσικό τοπίο απίστευτης ομορφιάς, κάντε μια εκδρομή για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση! Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
 
Πάρος - Πάσχα: 92€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 92€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή στη Νάουσα σε όμορφα και άνετα δωμάτια! Αποκτήστε την και περάστε τις γιορτές ιδιαίτερα και οικονομικά!
 
Σαντορίνη - Πάσχα: 162€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 162€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Με την μοναδική θέα που προσφέρει η Καλντέρα, με τα ομορφότερα ηλιοβασιλέματα του κόσμου, με διασκέδαση μέχρι πρωίας, ζήστε το φετινό Πάσχα διαφορετικά και αξέχαστα!
 
Καιάφας Ολυμπίας (Ζαχάρω) Πάσχα: 79€ για ένα 3 ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καιάφας Ολυμπίας (Ζαχάρω) Πάσχα: 79€ για ένα 3 ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Η αμμουδιά του Ιονίου, το πευκόδασος της Στροφυλίας και ο κάμπος της Ζαχάρως όλα δίπλα σας με μια προσφορά πραγματικά μοναδική!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Οικογενειακές διακοπές και εθελοντισμός
Μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς μας, οποιεσδήποτε διακοπές είναι μια ευκαιρία για τις οικογένειες να επανασυνδεθούν.
 
Σπαραγγοκεφτέδες
Συνταγή για ένα πεντανόστιμο ορεκτικό από ένα όχι πολύ δημοφιλες λαχανικό, το σπαράγγι!
 
Χοιρινό με σέλινο
Μια παραδοσιακή συνταγή από τη Βέροια, ένα φαγητό κατάλληλο για τις κρύες μέρες του χειμώνα.
 
‘’Πνιγμένη’’ στα έλατα
Το ορεινό χωριό του Δήμου Αιθήκων στο Νομό Τρικάλων, η γνωστή σε όλους Ελάτη ή Τύρνα, κλέβει τις εντυπώσεις. Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της οροσειράς της Πίνδου, σε απόσταση 32 χιλιομέτρων από την πόλη των Τρικάλων. Το πανέμορφο χωριό είναι χτισμένo αμφιθεατρικά, μέσα σε δάσος από...