Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Τι κοινό έχουν η Βενετία και η Πελοπόννησος;

Τι κοινό έχουν η Βενετία και η Πελοπόννησος; Είναι δυο περιοχές εξαιρετικής ομορφιάς αλλά και με πολύ μεγάλη ιστορία. Αποφάσισαν λοιπόν να «ενώσουν» τις δυνάμεις τους και να συνεργαστούν σε τομείς όπως ο τουρισμός και μάλιστα με ευρωπαϊκή σφραγίδα.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Κεφαλάρι: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Ένας πανέμορφος προορισμός, γραφικός και παραδοσιακός, ιδανικό ορμητήριο για την εξερεύνηση της γύρω περιοχής! Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών προλάβετε!
 
Δημητσάνα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή
Δημητσάνα: 129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή. Μια καταπληκτική τιμή, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, με πρωινό και ένα γεύμα καθημερινά, παγωτό για το καλωσόρισμα , σε έναν από τους ομορφότερους προορισμούς, θα αντισταθείτε; ( Παρασκευή & Σάββατο βράδυ )
 
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη
Ναύπλιο: 99€ για ένα 3ήμερο για 2 - 4 άτομα στην πιο ρομαντική πόλη. Απολαύστε την υπέροχη θέα κάτω από το Παλαμήδι, περιηγηθείτε στα πλακόστρωτα σοκάκια και πιείτε τον καφέ σας απέναντι ατενίζοντας το Μπούρτζι! Ισχύει από Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ.
 
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά :95€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Απολαύστε ένα μαγευτικό τοπίο, ξεκούραση και χαλάρωση όπως δεν τα είχατε φανταστεί, με μια καταπληκτική προσφορά!
 
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινη Αρκαδία, Καρύταινα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


«Η Θεσσαλονίκη είναι η πιο όμορφη πόλη του κόσμου»
Οι σχέσεις των δυο χωρών έχουν τις ρίζες τους στη δεκαετία του 50 και του 60 όταν εκατοντάδες Έλληνες έφευγαν για να πάνε να βρουν ένα καλύτερο μέλλον. Όμως τα χρόνια πέρασαν, οι σχέσεις άλλαξαν και τώρα ανοίγονται νέοι δρόμοι, αν και μακρινοί.
 
Τι είδαν οι Ρώσοι στην Ηλεία;
Είναι μια τουριστική αγορά στην οποία η χώρα μας θέλει να αποκτήσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πρόσβαση. Μια χώρα που τα τελευταία χρόνια τροφοδοτεί τον τουρισμό μας με χιλιάδες επισκέπτες αλλά και πολλά ευρώ. Γι αυτό το λόγο ομάδα δημοσιογράφων βρέθηκε στη χώρα μας και ο πρώτος σταθμός της ήταν η Αρχαία Ολυμπία.
 
Η συνεργασία με μια… «παραδοσιακή» φίλη της Ελλάδας
Νέα αεροπορική σύνδεση, ανταλλαγή επισκέψεων επιχειρηματιών και δημοσιογράφων αλλά και ένα πάρκο στην καρδιά της Θεσσαλονίκης που να επισφραγίζει τη «φιλία» των δυο χωρών. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις κινήσεις που συμφώνησε να κάνει η χώρα μας με μια παραδοσιακή… φίλη.
 
Στη ρωσική τουριστική αγορά η «Μυθική Πελοπόννησος»
Έντονο είναι το ενδιαφέρον για τη «Μυθική Πελοπόννησο» στη διεθνή έκθεση τουρισμού της Μόσχας «MITT 2013», στην οποία συμμετέχει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, προβάλλοντας το… μυθικό τουριστικό της προϊόν στη ρωσική αγορά.