Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Προορισμοί για σινεφίλ

Προορισμοί για σινεφίλ Τα σημαντικότερα φεστιβάλ κινηματογράφου έχουν αναδείξει τις πόλεις που διοργανώνονται σε πόλους έλξης επισκεπτών, είτε για την αίγλη των λαμπερών διοργανώσεων, είτε για τη γοητεία του ταξιδιού σε μια πόλης που τότε μοιάζει πιο φωτεινή.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Μύκονος - Πάσχα: 138€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Μύκονος - Πάσχα: 138€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε μια από τις δημοφιλέστερες παραλίες του νησιού, σας προσφέρουμε ένα τριήμερο μέσα στην πολυτέλεια, την χαλάρωση και την διασκέδαση και σας υποδεχόμαστε με κρασί και φρούτα!
 
Ρόδος - Πάσχα: 258€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Atrium Palace Spa 5*
Ρόδος - Πάσχα: 258€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό στο Atrium Palace Spa 5*. Εξερευνήστε το μοναδικό νησί με διαμονή σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις και καταπληκτική τιμή !
 
Σύρος-Πάσχα: 89€ ένα 4 ήμερο για 2 άτομα
Σύρος-Πάσχα: 89€ ένα 4 ήμερο για 2 άτομα. Γιορτάστε το Πάσχα στο μαγευτικό Κυκλαδίτικο νησί δοκιμάζοντας τοπικές γεύσεις και ιδιαίτερα τα περιφημα και ξακουστα λουκούμια. Μια εξαιρετική προσφορά για το Πάσχα!
 
Σαντορίνη Villa Danezis - 58€ 3ήμερο για 2 άτομα
Σαντορίνη: 58€ για ένα υπέροχο 3ήμερο για δύο άτομα στη Σαντορίνη σε δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Villa Danezis. Μία απόδραση στο ομορφότερο νησί των κυκλάδων που θα σας μείνει αξέχαστη.
 
Σίφνος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2άτομα
Σίφνος - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2άτομα. Περάστε τις ημέρες του Πάσχα σε καλοκαιρινό κλήμα, απολαύστε τις ομορφιές του νησιού και τις τοπικές σπεσιαλιτέ.
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Το μουσείο των ...Κακών Τεχνών!
Τα μουσεία οι χώροι τέχνης και γενικά ο πολιτισμός, είναι για πολλούς ταξιδιώτες ένας από τους λόγους για να επιλέξουν τον προορισμό του ταξιδιού τους. Η Βοστώνη, έχει να προσφέρει στον τομέα του πολιτισμού κάτι πραγματικά μοναδικό!
 
Αν έχεις χρήμα διάβαινε... στη Βρετανία
Η Βρετανική Υπηρεσία Συνόρων έχει ανακοινώσει ότι εργάζεται στο πλάνο δημιουργίας μιας νέας λωρίδας γρήγορης εξυπηρέτησης διαβατηρίων για τους πλούσιους ταξιδιώτες. Στόχος του εγχειρήματος είναι να αποφευχθούν οι πολύωρες καθυστερήσεις στον έλεγχο διαβατηρίων.
 
Τα χειρότερα αεροδρόμια στον κόσμο
‘Οσο κι αν αγαπάμε το ταξίδι και ιδιαίτερα τις πτήσεις, υπάρχουν μερικές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δυστυχώς με αρνητικό πρόσημο. Ας δούμε τα χειρότερα αεροδρόμια που μπορεί να συναντήσετε και γιατί έχουν κακή φήμη.
 
Ταξιδιώτες... που ματιάστηκαν!
Ατυχίες συμβαίνουν παντού και πάντα και άρα κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ιδού τα 10 πιο παράξενα «ατυχήματα» της χρονιάς που πέρασε. Άλλοι τουρίστες αποζημιώθηκαν από την ασφαλιστική εταιρία και άλλων τα αιτήματα βεβαίως... απορρίφτηκαν.
 
Αυτό που θέλουν οι γυναίκες
Στόχος της νέας έρευνας της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt Hotels & Resorts είναι να αποκωδικοποιήσουν το γυναικείο μυαλό και πιο συγκεκριμένα τι είναι αυτό, ή μάλλον αυτά, που θέλουν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε ένα ξενοδοχείο. Τα αποτελέσματα έχουν ενδιαφέρον!