Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Εσείς που θα πάτε το Πάσχα

Πάσχα στις Κυκλάδες… παράδοση με θέα το απέραντο γαλάζιο Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος τους το μυαλό μας γεμίζει από εικόνες καλοκαιριού, ήλιο, θάλασσα, αμμουδιές, μπαράκια πάνω στην παραλία και άσπρα σπιτάκια σε απέραντο γαλάζιο φόντο. Συνδυάστε όλες αυτές τις εικόνες και το άρωμα των Κυκλάδων με τα πατροπαράδοτα ήθη και έθιμα και περάστε το φετινό Πάσχα αξέχαστα. Το Touristorama σας δίνει τις καλύτερες επιλογές και τις οικονομικότερες προσφορές για μια εκδρομή στα κορυφαία κυκλαδίτικα νησιά.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα
Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι η ιδανική επιλογή για ένα Πάσχα που τα έχει όλα, ήθη και έθιμα, παράδοση, θαλασσινή αύρα και κοσμοπολίτικο αέρα!
 
Αμοργός - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Αμοργός - Πάσχα: 89€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Μια ανοιξιάτικη εκδρομή σε ένα ξεχωριστό νησί, μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή, μια ευκαιρία να γνωρίσετε την Αμοργό!
 
Λουτρά Πόζαρ - Πάσχα: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Λουτρά Πόζαρ - Πάσχα: 78€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα φυσικό τοπίο απίστευτης ομορφιάς, κάντε μια εκδρομή για την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση! Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
 
Κέα - Πάσχα: 243€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα
Κέα - Πάσχα: 243€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα . Η μαγευτική Τζιά σας περιμένει για την ομορφότερη εκδρομή που κάνατε ποτέ! Μια καταπληκτική προσφορά που απλά δεν πρέπει να χάσετε!
 
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 330€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 330€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο και γεύμα την Κυριακή του Πάσχα και late check out. Ξεκουραστείτε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο!
 
Τολό - Πάσχα: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Τολό - Πάσχα: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε το Πάσχα αξέχαστα με την μοναδική μας προσφορά! Διαμονή σε έναν πανέμορφο προορισμό, δίπλα στη θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από το ρομαντικό Ναύπλιο και σε καταπληκτική τιμή!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Πάσχα στο Πήλιο
Το Πήλιο είναι ένας από τους παραδοσιακότερους προορισμούς για τις γιορτές του Πάσχα, όχι μόνο για το κλίμα κατάνυξης που προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες, αλλά και για τα εκατοντάδες τσιπουράδικα της περιοχής, τα οποία λόγω Σαρακοστής, έχουν την τιμητική τους με τους νηστίσιμους ουζομεζέδες, που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.
 
Πάσχα στη Σαντορίνη
Για όσους δεν έχουν επισκεφθεί την μαγευτική Σαντορίνη, αλλά και για όλους εκείνους που είναι λάτρεις του νησιού, αξίζει να αναφέρουμε, ότι εκτός από τους καλοκαιρινούς μήνες, το συγκεκριμένο νησί είναι μοναδικό και κατά την περίοδο του Πάσχα.
 
Πάσχα στα Καμένα Βούρλα
Τα έθιμα για το Πάσχα δε σταματούν απαραιτήτως με το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας. Σε πολλές περιοχές της χώρας συνεχίζονται και την εβδομάδα μετά την Ανάσταση, ενώ τα περισσότερα από αυτά, έχουν τις καταβολές τους στα αρχαία ελληνικά έθιμα και τα διονυσιακά δρώμενα.
 
Πάσχα στη Νάξο
Στη Νάξο η Μεγάλη Εβδομάδα γιορτάζεται με μεγάλη κατάνυξη, ενώ κάθε χρόνο είναι ιδιαίτερα συγκινητική η προσέλευση των πιστών σε όλα τα μοναστήρια και τις εκκλησίες του νησιού.
 
Πάσχα στο Άγκιστρο Σερρών
Αν σκέφτεστε να αποδράσετε το Πάσχα τότε ο Νομός Σερρών με τις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, τους παραδοσιακούς ξενώνες, την πληθώρα εστιατορίων και ταβερνών, αλλά πάνω από όλα, τα υπέροχα γραφικά χωριά, στα οποία αναβιώνουν παραδοσιακά ήθη και έθιμα, σας περιμένει.
 
Πάσχα στην Ίο
Το Πάσχα στην Ελλάδα γιορτάζεται την πρώτη Κυριακή μετά την πανσέληνο της Εαρινής Ισημερίας και θεωρείται η μεγαλύτερη και πλουσιότερη σε λαογραφικές εκδηλώσεις χριστιανική γιορτή.