Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Άντρας τρέφεται με ψοφίμια…

Άντρας τρέφεται με ψοφίμια…. Τα τελευταία τριάντα χρόνια, ο Jonathan McGowan ένας επαγγελματίας ταριχευτής τρέφεται με ψοφίμια- σκοτωμένα ζώα που βρίσκει στους δρόμους.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αίγινα - Πάσχα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αίγινα - Πάσχα: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Δίπλα στην Αθήνα ένα πανέμορφο νησάκι, καταπράσινο και φιλόξενο, ιδανική επιλογή για σύντομες αποδράσεις ή για διακοπές!
 
Ζαχάρω - Πάσχα:156€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα bungalows
Ζαχάρω - Πάσχα:156€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα bungalows. Ζήστε την απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση σε μια καταπράσινη τοποθεσία, με την οικογένεια ή την παρέα σας!
 
Πήλιο - Πάσχα: 150€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πήλιο - Πάσχα: 150€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε τις φετινές γιορτές αξέχαστα στο πανέμορφο Χορευτό Πηλίου! Μια προσφορά σε καταπληκτική τιμή!
 
Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα
Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι η ιδανική επιλογή για ένα Πάσχα που τα έχει όλα, ήθη και έθιμα, παράδοση, θαλασσινή αύρα και κοσμοπολίτικο αέρα!
 
Κατάκολο - Πάσχα: 139€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Κατάκολο - Πάσχα: 139€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στον ομφαλό της Ηλιακής Γης που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την ιστορία , ηρεμία και ξεκούραση σε όμορφα, καλαίσθητα δωμάτια και δεκάδες δραστηριότητες στην γύρω περιοχή για ένα αξέχαστο Πάσχα!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Αμερικανοί συντάκτες τέχνης στην Ελλάδα…..
Στην Ελλάδα βρίσκονται τα πιο γνωστά ονόματα Αμερικανών συντακτών τέχνης προκειμένου να γνωρίσουν αλλά κα να θαυμάσουν από κοντά τα περίφημα εκθέματα βυζαντινού πολιτισμού, κάποια από τα οποία θα ταξιδέψουν μέχρι της ΗΠΑ για την έκθεση «Heaven and Earth. Art of Byzantium from Greek Collections».
 
Αεροδρόμια προς πώληση και ενοικίαση
Περιφερειακά αεροδρόμια σε όλη τη χώρα αλλα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος» είτε παραχωρούνται είτε θα συνεχίσουν να είναι μισθωμένα για πολλά χρόνια ακόμα. Διαβάστε ποια αεροδρόμια παραχωρούνται
 
Τα πιο καλά… τιμόνια στην Πελοπόννησο
Είναι ένας από τα πιο παλιούς αγώνες ραλλυ σε όλη την Ευρώπη. Το έχουν τιμήσει με την παρουσία τους μεγάλα και γνωστά… τιμόνια. Περισσότερο από μισό αιώνα αποτελεί σημείο αναφοράς για τον χώρο του αυτοκινήτου και πάντα αποτελούσε πόλο έλξης για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι τουρίστες που συνδύαζαν τις διακοπές στη χώρα μας με το συγκεκριμένο ραλλυ.
 
Ο… άλλος Πειραιάς
Νέες παρεμβάσεις στον Πειραιά αλλάζουν την εικόνα του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας μας. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι επιβάτες των κρουαζιερόπλοιων να αντικρίζουν ένα σύγχρονο λιμάνι που αναδεικνύει το πλούσιο παρελθόν του.
 
Η κλιματική αλλαγή απειλεί τις Άλπεις
Τα χιονοσκέπαστα βουνά των Άλπεων φιλοξενούν στις πλαγιές τους κάποια από τα διασημότερα χειμερινά θέρετρα και χιονοδρομικά κέντρα στην Ευρώπη. Ο χειμώνας που μας πέρασε ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος σε χιονόπτωση και οι Άλπεις υποδέχτηκαν για ακόμη μια χρονιά τους σκιέρ. Για πόσο όμως ακόμα οι Άλπεις θα καλύπτονται με χιόνι;
 
Βοήθεια σε παιδιά… εν πλω
Έργα τέχνης «εν πλω» για την στήριξη παιδιών. Η γνώστη ακτοπλοϊκή εταιρία ΑΝΕΚ LINES, το ίδρυμα Χατζηκώνστα και οι «Ζωγράφοι Σε Δράση» προχωρουν σε μια κίνηση που οι επιβάτες των πλοίων θα μπορούν να βοηθήσουν παιδιά που έχουν μεγάλη ανάγκη. Πως όμως θα γίνει αυτό;