Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ταξιδεύοντας στα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου!


Ταξιδεύοντας στα μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου Γνωρίστε τα τρία μεγαλύτερα ποτάμια του κόσμου και μερικά από τα πιο επιβλητικά μνημεία αρχαίων πολιτισμών, γλιστρώντας στα νερά τους και ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, συνδέοντας έτσι το παρελθόν με το σήμερα.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Ναύπλιο - Πάσχα: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio
Ναύπλιο - Πάσχα: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Εξερευνήστε το Ναύπλιο, ανεβείτε στο Παλαμήδι, κολυμπήστε στο Τολό ή επισκεφθείτε την Επίδαυρο με αφετηρία το πανέμορφο Βιβάρι!
 
Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα
Σύρος - Πάσχα: 129€ για 4 ημέρες για 2 άτομα με πρωινό και εορταστικά γεύματα. Η πρωτεύουσα των Κυκλάδων είναι η ιδανική επιλογή για ένα Πάσχα που τα έχει όλα, ήθη και έθιμα, παράδοση, θαλασσινή αύρα και κοσμοπολίτικο αέρα!
 
Οδική Εκδρομή Σύβοτα , Παξοί - Πάσχα: 249€ το άτομο για ένα πλήρες 4ήμερο πακέτο με ημιδιατροφή
Οδική Εκδρομή Σύβοτα , Παξοί - Πάσχα: 249€ το άτομο για ένα πλήρες 4ήμερο πακέτο με ημιδιατροφή. Ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, παραδοσιακά έθιμα, άνεση και τιμή ασύγκριτη... σε μια μοναδική προσφορά!
 
Οδική Εκδρομή Κεφαλονιά - Πάσχα: 335€ το άτομο για ένα 5ήμερο πλήρες πακέτο με ημιδιατροφή
Οδική Εκδρομή Κεφαλονιά - Πάσχα: 335€ το άτομο για ένα 5ήμερο πλήρες πακέτο με ημιδιατροφή. Κάντε το γύρο του πανέμορφου νησιού, διασκεδάστε και χαλαρώστε με παραδοσιακές και γραφικές εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την Ιθάκη και γυρίστε ανανεωμένοι με το οικονομικότερο πακέτο που έγινε ποτέ!
 
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο. Μια μοναδική προσφορά για τον δημοφιλέστερο προορισμό της Ελλάδας για το Πάσχα, μεταφορές, πρωινό, γεύμα και δείπνο καθημερινά, ξεναγήσεις και πασχαλινό γλέντι σε μια τιμή ανεπανάληπτη!
 
Αιδηψός - Πάσχα: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αιδηψός - Πάσχα: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε τις μέρες των εορτών μακριά από την καθημερινότητα. Μία προσφορά που δεν ξαναέγινε! Εσείς θα τη χάσετε;
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Μια πόλη για κάθε αμαρτία
Μπορεί το Λας Βέγκας να έχει το όνομα, αλλά υπάρχουν και άλλες πόλεις που έχουν τη χάρη! Καθένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα έχει και μια πόλη – προορισμό που έχει το στίγμα της αμαρτίας που σας ταιριάζει περισσότερο.
 
Δρόμοι που αξίζει να διασχίσεις
Τι κάνει μερικούς δρόμους του κόσμου να ξεχωρίζουν στον τουριστικό χάρτη; Ένα τέλειο μείγμα από προκλητικές και περίπλοκες στροφές, γρήγορες ευθείες, λίγο έως καθόλου κίνηση και κυρίως εκπληκτική θέα!
 
Πως να παραγγείλετε τον καφέ σας σε όλο τον κόσμο
Αγαπημένη συνήθεια, απόλαυση, καθημερινή τελετουργία, η κατανάλωση καφέ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να στερηθούμε την απόλαυση αυτή ακόμη και αν βρεθούμε στην άλλη άκρη του κόσμου!
 
Η Αθήνα με τα μάτια του Γούντι Άλεν
Ενώ τίποτα στην Αθήνα δεν φαίνεται να μπορεί να φέρει αισιόδοξα μηνύματα, μια διαφορετική ματιά μπορεί μάλλον να δει την Αθήνα αλλιώς. Τι καλό μπορεί να φέρει η κρίση; Σύμφωνα με πληροφορίες, τον Γούντι Άλεν για την επόμενη ταινία του!
 
Προορισμοί για φίλημα!
Έχει χρησιμοποιηθεί για να δείξει φλογερό ερωτικό πάθος, στοργή, ευλάβεια ακόμη και προδοσία. Το φιλί κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας αλλά και στις φωτογραφίες των διακοπών μας.