Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Ένα νησί μόνο για σας!

Ένα νησί μόνο για σας Αν αυτό που θέλετε είναι λίγη απομόνωση και ησυχία, χωρίς κανέναν άλλον, ένα ιδιωτικό νησί είναι το μόνο μέρος που θα τα βρείτε όλα αυτά που ζητάτε μαζί. Δείτε τους προορισμούς του Ροβινσώνα που σας προτείνουμε, με μια δόση παραπάνω πολυτέλειας.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σαντορίνη - Πάσχα: 400€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort
Σαντορίνη - Πάσχα: 400€ για 5ήμερο για 2 άτομα σε 5άστερο resort. Πολυτελή διαμονή σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα με ημιδιατροφή, κρασί και φρούτα στο δωμάτιο και μία συνεδρία την ημέρα στο Spa.
 
Ερατεινή - Πάσχα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο
Ερατεινή - Πάσχα: 99€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Μια μοναδική προσφορά για να περάσετε ένα αξέχαστο Πάσχα στην πανέμορφη Ερατεινή! Αποκτήστε την τώρα!
 
Αρχαία Ολυμπία - Πάσχα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αρχαία Ολυμπία - Πάσχα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε ένα καταπράσινο, ανοιξιάτικο τοπίο ζήστε το φετινό Πάσχα αξέχαστα! Μια καταπληκτική προσφορά σε μοναδική τιμή!
 
Ζαγορά- Πάσχα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Ζαγορά- Πάσχα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Γιορτάστε το Πάσχα παραδοσιακά και οικονομικά στο πανέμορφο Πήλιο! Με μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο. Διαμονή σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αργοσαρωνικού, πρωινό και γεύμα κάθε μέρα, γραφικά εκκλησάκια και πράσινα νερά και όλα αυτά σε μια μοναδική τιμή... απίστευτο!
 
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά - Πάσχα: 159€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Ορεινή Κορινθία - Καστανιά - Πάσχα: 159€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Γιορτάστε το Πάσχα σε ένα καταπράσινο τοπίο μέσα στη φύση! Μια εκδρομή ιδανική για τον Ανοιξιάτικο καιρό σε μοναδική τιμή!
 
Μύκονος - Πάσχα : 348€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο
Μύκονος - Πάσχα : 348€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο. Μοναδικές παροχές σε καταπληκτική τιμή, μια προσφορά για να ζήσετε το κοσμοπολίτικο νησί με όλη την πολυτέλεια και την άνεση αλλά χωρίς να χάσετε τον παραδοσιακό χαρακτήρα του Πάσχα!
 
Κως - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο σε δίκλινο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Corali Hotel
Κως - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο σε δίκλινο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Corali Hotel. Μια καταπληκτική προσφορά για να γνωρίσετε αυτό το πανέμορφο νησί στα Ανοιξιάτικα του! Γιορτάστε όπως ποτέ με τιμή μοναδική!
 
Πάτμος - Πάσχα: 540€ ένα 5ήμερο για 4 άτομα με πρωινό
Πάτμος - Πάσχα: 540€ ένα 5ήμερο για 4 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική ευκαιρία για μια οικογενειακή απόδραση στην όμορφη Πάτμο.Εσείς θα την χάσετε;