Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Εκπτωτικα κουπόνια για φαγητό, διασκέδαση και διαμονή!

Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό Δυό Δεκάρες η Οκά Αθήνα, Κουκάκι: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο 2 ατόμων ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΠΟΤΟ Ή ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ στο Μαγειρειό και όχι μόνο... Δυό Δεκάρες η Οκά, με μία πλούσια σαλάτα, δύο ορεκτικά και δύο κυρίως πιάτα με ελέυθερη επιλογή από τον κατάλογο και 2 γλυκά. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Μια δοκιμή θα σας πείσει (και δυ ο και τρεις)...
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Αθήνα, Νέο Ηράκλειο: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην μπυραρία ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ
Αθήνα, Νέο Ηράκλειο: 24€ για ένα γεύμα ή δείπνο για 2 άτομα στην μπυραρία ΤΑ ΛΙΘΑΡΙΑ ,με μία σαλάτα, ένα ορεκτικό, δύο κυρίως πιάτα και ένα γλυκό. Δοκιμάστε τα προσεγμένα πιάτα και την μεγάλη ποικιλία μπύρας σε super τιμή. Εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο αφού απολαύσετε το φαγητό σας στο εστιατόριο! Η πιο ατμοσφαιρική μπυραρία σας περιμένει...
 
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais
Κολωνάκι: 10€ το άτομο για ένα πλήρες μενού στο εστιατόριο Grand Palais. Απολαύστε φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό φαγητό σε ένα από τα γνωστότερα εστιατόρια της Αθήνας σε προνομιακή τιμή!Απλά εκτυπώστε το κουπόνι σας και πληρώστε το αντίτιμο όταν απολαύσετε το φαγητό σας!
 
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café
35% έκπτωση για μια φιάλη ποτού της επιλογής σας Extreme Café. Γιατί στο νέο στέκι της πόλης διασκεδάζετε με λιγότερα από 6€ το άτομο!! Καλή σας διασκέδαση!
 
Αθήνα - διαμονή: Με 3 διανυκτερεύσεις άλλη μια δώρο στο Acropolis Museum Hotel
Αθήνα - διαμονή: Με 3 διανυκτερεύσεις άλλη μια δώρο στο Acropolis Museum Hotel. Διαμονή σε ένα κεντρικό και πανέμορφο ξενοδοχείο με δώρο μια νύχτα. Για δουλειά ή διασκέδαση ιδανική επιλογή!
 
Αθήνα - διαμονή: Με 3 διανυκτερεύσεις άλλη μια δώρο στο Magna Grecia Hotel
Αθήνα - διαμονή: Με 3 διανυκτερεύσεις άλλη μια δώρο στο Magna Grecia Hotel. Για όποιο λόγο και να ψάχνετε διαμονή στην Αθήνα , αυτή είναι η τέλεια επιλογή, στο κέντρο της πόλης, με όμορφα άνετα δωμάτια και δώρο μια νύχτα!
 
Αθήνα: Έκπτωση 20% στα ποτά σας στο Baby O
Αθήνα: Έκπτωση 20% στα ποτά σας στο Baby O. Εξωτικές χορεύτριες, μουσική, χορός και ποτά με έκπτωση!
 
Αθήνα: 70€ για ένα μπουκάλι στο Baby O
Αθήνα: 70€ για ένα μπουκάλι στο Baby O . Απολαύστε τον αισθησιακό χορό έμπειρων χορευτριών σε ένα από τα μεγαλύτερα μαγαζιά της Αθήνας!
 
Αθήνα: Bachelor Party στο Baby O με έκπτωση 20%
Αθήνα: Bachelor Party στο Baby O με έκπτωση 20%. Διοργανώστε ένα αξέχαστο πάρτυ για τον μέλλοντα γαμπρό ή τη μέλλουσα νύφη με έκπτωση! Χορός και διασκέδαση σε ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διασκέδασης με προνομιακή τιμή!