Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Ταξιδεύοντας με κατοικίδιο

Ταξιδεύοντας με κατοικίδιο Πολλοί από τους ανθρώπους που έχουν κατοικίδια, παίρνουν τους αγαπημένους τετράποδους φίλους τους μαζί τους παντού. Αν ανήκετε σε αυτούς πριν αποφασίσετε να κάνετε διακοπές με το σκύλο ή τη γάτα σας, ξανασκεφτείτε το.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Πάρος - Πάσχα: 92€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Πάρος - Πάσχα: 92€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια καταπληκτική προσφορά για διαμονή στη Νάουσα σε όμορφα και άνετα δωμάτια! Αποκτήστε την και περάστε τις γιορτές ιδιαίτερα και οικονομικά!
 
Ζαγορά- Πάσχα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα
Ζαγορά- Πάσχα: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Γιορτάστε το Πάσχα παραδοσιακά και οικονομικά στο πανέμορφο Πήλιο! Με μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 510€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα
Κρήτη - Σητεία - Πάσχα: 510€ για ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε σουίτα με πρωινό, Αναστάσιμο δείπνο και γεύμα την Κυριακή του Πάσχα και late check out. Πολυτέλεια, χαλάτωρη και χαμηλή τιμή!
 
Τολό - Πάσχα: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Τολό - Πάσχα: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε το Πάσχα αξέχαστα με την μοναδική μας προσφορά! Διαμονή σε έναν πανέμορφο προορισμό, δίπλα στη θάλασσα, σε απόσταση αναπνοής από το ρομαντικό Ναύπλιο και σε καταπληκτική τιμή!
 
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο
Αγκίστρι - Πάσχα: 240€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο. Διαμονή σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Αργοσαρωνικού, πρωινό και γεύμα κάθε μέρα, γραφικά εκκλησάκια και πράσινα νερά και όλα αυτά σε μια μοναδική τιμή... απίστευτο!
 
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο. Μια μοναδική προσφορά για τον δημοφιλέστερο προορισμό της Ελλάδας για το Πάσχα, μεταφορές, πρωινό, γεύμα και δείπνο καθημερινά, ξεναγήσεις και πασχαλινό γλέντι σε μια τιμή ανεπανάληπτη!
 
Αιδηψός - Πάσχα: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αιδηψός - Πάσχα: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε τις μέρες των εορτών μακριά από την καθημερινότητα. Μία προσφορά που δεν ξαναέγινε! Εσείς θα τη χάσετε;
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Μια παράξενη ιστορία...
Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός Ναταλία Δραγούμη είναι από τις γυναίκες που συνδυάζουν με επιτυχία καριέρα και οικογένεια.Η ίδια μας ξεναγεί σε προορισμούς και στέκια που την συναρπάζουν
 
Αρχαιολογικό Μουσείο Βεργίνας
Το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βεργίνας είναι ένα μουσείο μοναδικό στο είδος του, καθώς έχει χτιστεί εκεί ακριβώς που βρίσκονται οι βασιλικοί τάφοι, δηλαδή κάτω από τον μεγάλο τύμβο. Έτσι ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να μπει μέσα στον τύμβο και να δει τους τάφους, όπως ακριβώς είναι σήμερα.
 
Διαμονή στο αεροδρόμιο
Αν δεν έχει χρειαστεί να περάσετε τη νύχτα σας στο αεροδρόμιο μέχρι τώρα, μην υποτιμήσετε το γεγονός. Η πλειονότητα των ταξιδιωτών συμφωνεί ότι η αναμονή ανάμεσα στις πτήσεις είναι ίσως το δυσκολότερο σκέλος ενός μακρινού ταξιδιού, ειδικά όταν τυχαίνει να περνάτε τη νύχτα σας εκεί. Το γεγονός ότι έχει προηγηθεί μια πολύωρη συνήθως πτήση πριν φτάσετε στο αεροδρόμιο που θα περιμένετε την επόμενη και οι τουλάχιστον δύο ώρες αναμονής σας στο τσεκ-ιν πριν επιβιβαστείτε κάνουν τον οργανισμό σας λιγότερο ανεκτικό από ότι είχατε υπολογίσει στην αρχή του ταξιδιού σας. Λίγες ώρες ξεκούρασης σε ένα μαλακό κρεβάτι φαντάζουν παράδεισος αλλά δυστυχώς, δυσεύρετος!
 
Μουσείο Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου
Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου ιδρύθηκε το 1994 με σκοπό την προστασία, μελέτη και ανάδειξη του Απολιθωμένου Δάσους, που αποτελεί ένα διατηρητέο φυσικό μνημείο με παγκόσμια αναγνώριση.