Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους στρατιώτες του Αυτοκράτορα...

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους στρατιώτες του Αυτοκράτορα Για πρώτη φορά, μια ολόκληρη ομάδα από αυθεντικούς πήλινους στρατιώτες του Αυτοκράτορα Qin Shi Huangdi θα βρεθούν στην Ελβετία για μια μοναδική έκθεση στο κοινό της Βέρνης.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο. Μια μοναδική προσφορά για τον δημοφιλέστερο προορισμό της Ελλάδας για το Πάσχα, μεταφορές, πρωινό, γεύμα και δείπνο καθημερινά, ξεναγήσεις και πασχαλινό γλέντι σε μια τιμή ανεπανάληπτη!
 
Αιδηψός - Πάσχα: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Αιδηψός - Πάσχα: 60€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Περάστε τις μέρες των εορτών μακριά από την καθημερινότητα. Μία προσφορά που δεν ξαναέγινε! Εσείς θα τη χάσετε;
 
Μονεμβασιά - 195€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Μονεμβασιά - 195€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε ένα ζεστό παραδοσιακό ξενοδοχείο πάνω στη όμορφη παράλια της Μονεμβασιάς! Εύκολη πρόσβαση για αξιοθέατα, καφέ και βόλτα στη κεντρική αγορά!
 
Σαντορίνη - Πάσχα: 220€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 220€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στα Φηρά σας υποδέχεται με κρασί και φρούτα στο δωμάτιο σας για ένα Πάσχα που όμοιο του δεν έχετε ζήσει ποτέ! Μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Καρπενήσι: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Καρπενήσι: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Βρείτε την ηρεμία σε συνδυασμό με την διασκέδαση στο κέντρο του της πολής. Περάστε 2 απίστευτες ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι που θα σας μείνουν αξέχαστες.
 
Σαντορίνη - Πάσχα: 165€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 165€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στα Φηρά σας υποδέχεται με κρασί και φρούτα στο δωμάτιο σας για ένα Πάσχα που όμοιο του δεν έχετε ζήσει ποτέ! Μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Τουριστικό θέρετρο... ο σκουπιδότοπος!
Δεν συμβαίνει συχνά, ή μάλλον δεν συμβαίνει καθόλου, αλλά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις: ένας χώρος απόθεσης σκουπιδιών να μετατραπεί σε τόπο μοναδικής ομορφιάς μέσα από την ανακύκλωση που κάνει η ίδια η φύση. Είναι η περίπτωση της «Γυάλινης παραλίας» ή αλλιώς Glass Beach στο Fort Bragg της Καλιφόρνια.
 
Στα σκαριά αρχαιολογικό πάρκο στον Ορχομενό
Το «Αρχαιολογικό Πάρκο Ορχομενού Βοιωτίας» αναμένεται να είναι γεγονός σε λίγο καιρό και να αποτελέσει πόλο έλξης για τους επισκέπτες της περιοχής αλλά και για πολλούς τουρίστες. Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε το πρώτο στάδιο της αρχιτεκτονικής μελέτης, η οποία εκπονήθηκε για λογαριασμό του σωματείου «Διάζωμα».
 
Ένα αρχαίο ναυπηγείο στον Πειραιά
Μπορεί να πάρει καιρό αλλά όσοι επισκέπτες βρεθούν στον Πειραιά θα μπορούν να θαυμάσουν από κοντά ένα… αρχαίο ναυπηγείο. Οι νεώσοικοι, όπως αποκαλούνταν στην αρχαιότητα, ήταν στέγαστρα για φύλαξη ανελκυσθέντων από τη θάλασσα πλοίων και τους ανακάλυψε η αρχαιολογική σκαπάνη Δανών.
 
Ένα εντυπωσιακό… απολιθωμένο μουσείο
Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσεία της χώρας μας. Τα εκθέματα του είναι μοναδικά και δεν μεταφέρθηκαν από κανενα μακρινό σημείο του πλανήτη. Η εικόνα του εντυπωσιακή και «κόβει» την ανάσα. Αυτό διαπίστωσαν άλλωστε και οι εκλεκτοί επισκέπτες του.