Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Μια πόλη για κάθε αμαρτία!

Μια πόλη για κάθε αμαρτία Μπορεί το Λας Βέγκας να έχει το όνομα, αλλά υπάρχουν και άλλες πόλεις που έχουν τη χάρη! Καθένα από τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα έχει και μια πόλη – προορισμό που έχει το στίγμα της αμαρτίας που σας ταιριάζει περισσότερο.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Σαντορίνη - Πάσχα: 165€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Σαντορίνη - Πάσχα: 165€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Ένα πανέμορφο ξενοδοχείο στα Φηρά σας υποδέχεται με κρασί και φρούτα στο δωμάτιο σας για ένα Πάσχα που όμοιο του δεν έχετε ζήσει ποτέ! Μια μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να χάσετε!
 
Μύκονος - Πάσχα : 298€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο
Μύκονος - Πάσχα : 298€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο. Η Ανοιξιάτικη κοσμοπολίτικη Μύκονος σας περιμένει για γιορτές ξεχωριστές! Η παράδοση συναντά την άνεση και την πολυτέλεια σε έναν μοναδικό συνδυασμό σε τιμή απίστευτη!
 
Κως - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο σε δίκλινο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Corali Hotel
Κως - Πάσχα: 178€ ένα 4ήμερο σε δίκλινο για 2 άτομα με ημιδιατροφή στο Corali Hotel. Μια καταπληκτική προσφορά για να γνωρίσετε αυτό το πανέμορφο νησί στα Ανοιξιάτικα του! Γιορτάστε όπως ποτέ με τιμή μοναδική!
 
Πάτμος - Πάσχα: 405€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό
Πάτμος - Πάσχα: 405€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα με πρωινό Περάστε το Πάσχα με την οικογένειά σας στο επονομαζόμενο ως νησί της Αποκάλυψης!Γευτείτε τα παραδοσιακά φαγητά του νησιού,σεργιανίστε στα γραφικά σοκάκια της Χώρας και απαλλαγείτε από όλα τα άγχη!
 
Αίγινα , Κρουαζιέρα - Πάσχα : 239€ ένα 4ήμερο με διαμονή, εισιτήρια & κρουαζιέρα σε Ύδρα και Πόρο
Αίγινα , Κρουαζιέρα - Πάσχα : 239€ ένα 4ήμερο με διαμονή, εισιτήρια & κρουαζιέρα σε Ύδρα και Πόρο. Σε μια εκπληκτική τιμή ένα ολοκληρωμένο πακέτο για ένα ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο! Ταξιδέψτε με κρουαζιερόπλοιο, επισκεφθείτε την γραφική Ύδρα και τον πανέμορφο Πόρο και γιορτάστε το Πάσχα με διαμονή στην Αίγινα!
 
Σίφνος-Πάσχα: 149€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με Αναστάσιμο Δείπνο
Σίφνος-Πάσχα: 149€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με Αναστάσιμο Δείπνο.Γιορτάστε τις γιορτές του Πάσχα σε ένα εξαιρετικό μέρος τη Σίφνο σε μία καταπληκτική προσφορά.Αυτό το Πάσχα θα σας μείνει αξέχαστο!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Δρόμοι που αξίζει να διασχίσεις
Τι κάνει μερικούς δρόμους του κόσμου να ξεχωρίζουν στον τουριστικό χάρτη; Ένα τέλειο μείγμα από προκλητικές και περίπλοκες στροφές, γρήγορες ευθείες, λίγο έως καθόλου κίνηση και κυρίως εκπληκτική θέα!
 
Ταξιδεύουν για να βρουν την υγεία
Οι εποχές που κανείς ταξίδευε μόνο για να δει τα αξιοθέατα και να βγάλει φωτογραφίες έχουν περάσει αφού ο τουρισμός υποδέχεται νέους, ανερχόμενους κλάδους που σταδιακά κατακτούν όλο και περισσότερους οπαδούς. Ένας από αυτούς είναι ο ιατρικός τουρισμός και μάλιστα σε τομείς που ούτε φανταζόμασταν μέχρι πρότινος.
 
Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ εκεί που γεννήθηκε η τζαζ
Τον Απρίλιο του 1970 η μεγάλη τραγουδίστρια του γκόσπελ Mahalia Jackson επέστρεψε στη γενέτειρά της, τη Νέα Ορλεάνη για να εμφανιστεί στο πρώτο Φεστιβάλ Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Νέας Ορλεάνης. Όταν ο παραγωγός και διοργανωτής του φεστιβάλ George Wein της έδωσε το μικρόφωνο, τότε γεννήθηκε το Jazz Festival.
 
Πως να παραγγείλετε τον καφέ σας σε όλο τον κόσμο
Αγαπημένη συνήθεια, απόλαυση, καθημερινή τελετουργία, η κατανάλωση καφέ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και φυσικά δεν υπάρχει λόγος να στερηθούμε την απόλαυση αυτή ακόμη και αν βρεθούμε στην άλλη άκρη του κόσμου!