Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Ένα μουσείο αφιερωμένο στις γάτες

Ένα μουσείο αφιερωμένο στις γάτες Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ξύριζαν τα φρύδια σε ένδειξη πένθους όταν η γάτα της οικογένειας πέθαινε, ενώ στη Μεσαιωνική Ευρώπη οι μαύρες γάτες συνδέονταν με τη μαγεία. Όλες αυτές οι δοξασίες αλλά και πολλά σημαντικά αντικείμενα συνδεδεμένα με τα συμπαθή τετράποδα βρίσκονται στο Μουσείο της Γάτας στην πόλη Kuching του Βόρνεο στη Μαλαισία.
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Οδική Εκδρομή Σύβοτα , Παξοί - Πάσχα: 249€ το άτομο για ένα πλήρες 4ήμερο πακέτο με ημιδιατροφή
Οδική Εκδρομή Σύβοτα , Παξοί - Πάσχα: 249€ το άτομο για ένα πλήρες 4ήμερο πακέτο με ημιδιατροφή. Ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, παραδοσιακά έθιμα, άνεση και τιμή ασύγκριτη... σε μια μοναδική προσφορά!
 
Οδική Εκδρομή Κεφαλονιά - Πάσχα: 335€ το άτομο για ένα 5ήμερο πλήρες πακέτο με ημιδιατροφή
Οδική Εκδρομή Κεφαλονιά - Πάσχα: 335€ το άτομο για ένα 5ήμερο πλήρες πακέτο με ημιδιατροφή. Κάντε το γύρο του πανέμορφου νησιού, διασκεδάστε και χαλαρώστε με παραδοσιακές και γραφικές εκδηλώσεις, επισκεφθείτε την Ιθάκη και γυρίστε ανανεωμένοι με το οικονομικότερο πακέτο που έγινε ποτέ!
 
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο
Οδική Έκδρομη Κέρκυρα - Πάσχα:225€ το άτομο για ένα πλήρες 5ήμερο πακέτο. Μια μοναδική προσφορά για τον δημοφιλέστερο προορισμό της Ελλάδας για το Πάσχα, μεταφορές, πρωινό, γεύμα και δείπνο καθημερινά, ξεναγήσεις και πασχαλινό γλέντι σε μια τιμή ανεπανάληπτη!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Συνεχίζονται οι ανασκαφές στο Δεσποτικό έξω από την Αντίπαρο
Στο νησάκι Δεσποτικό και στη βραχονησίδα Τσιμιντίρη κοντά στην Αντίπαρο, οι ανασκαφές που είχαν ξεκινήσει εδώ και χρόνια αναμένεται να συνεχιστούν, σύμφωνα με την ΚΑ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.
 
Λίφτινγκ.. στα μνημεία της Μυτιλήνης
Αλλάζει εικόνα η Μυτιλήνη αλλά και τα μνημεία της που κάθε χρόνο επισκέπτονται χιλιάδες τουρίστες. Με ένα οικονομικό πρόγραμμα που φτάνει τα 8 εκατομμύρια ευρώ το νησί μεταμορφώνεται και ταυτόχρονα διασώζεται η πολιτιστική του κληρονομιά. Διαβάστε πώς…
 
Ένα εντυπωσιακό… απολιθωμένο μουσείο
Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά μουσεία της χώρας μας. Τα εκθέματα του είναι μοναδικά και δεν μεταφέρθηκαν από κανενα μακρινό σημείο του πλανήτη. Η εικόνα του εντυπωσιακή και «κόβει» την ανάσα. Αυτό διαπίστωσαν άλλωστε και οι εκλεκτοί επισκέπτες του.
 
Πρόσωπο με πρόσωπο με τους στρατιώτες του Αυτοκράτορα
Για πρώτη φορά, μια ολόκληρη ομάδα από αυθεντικούς πήλινους στρατιώτες του Αυτοκράτορα Qin Shi Huangdi θα βρεθούν στην Ελβετία για μια μοναδική έκθεση στο κοινό της Βέρνης.